Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Na predaj záhrada v záhradkárskej oblasti Kavečany - Humniská

Interné ID: P020ALKP
Ulica: Humniská
Obec: Košice-Kavečany
Okres: Košice I
Kraj: Košický kraj
Druh: Pozemky
Typ: Predaj
Typ pozemku: Záhrady
Iné:
38 900 €

Popis nehnuteľnosti

MEGA realitná kancelária Vám ponúka na predaj záhradu vo vynikájúcej lokalite v rámci Košíc.  Ponúkaný pozemok sa nachádza v kú Kavečany, záhradkárska oblasť Humniská.  Jedná sa o pozemok o rozlohe cca 399 m2, prevažne rovinatý.

Z IS je dostupná elektrina a vŕtaná studňa (30 m). Prístupová cesta vedie priamo k pozemku.

Na pozemku sa momentálne nachádza drevený domček na náradie, nový majiteľ však môže pozemok využiť i na výstavbu rekreačnej chaty. V okolí ponúkanej nehnuteľnosti sa nachádzajú rekreačné chaty, aj celoročne obývané.

Jedná sa o naozaj zaújímavý pozemok, v tichej a pokojnej lokalite, obklopený lesom a prírodou s možnosťou turistického vyžitia.

V cene nehnuteľnosti je zahrnutá i provízia pre sprostredkovateľa, kompletný právny servis, vyhotovenie rezervačnej dohody, vyhotovenie kúpnej zmluvy advokátom a poplatky spojené s prevodom vlastníckych práv na katastri.

V prípade ak Vás naša ponuka zaujala, neváhajte nás kontaktovať, veľmi radi Vám odpovieme na akékoľvek otázky ohľadom ponúkanej nehnuteľnosti.

KONTAKT:

  • Bc. Alena Kimlerová
  • 0911 034 189
  • alena.kimlerova@megarealitka.sk

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Celková plocha:
399 m2
Plocha pozemku:
399 m2
El. napätie:
230V

Pozrieť na mape

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti