Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Kúpa pozemku v okolí Humenného, resp. Vranova nad Topľou

Interné ID: D009TOH
Ulica: Lackovce, Kochanovce, Brekov
Obec: Humenné
Okres: Humenné
Kraj: Prešovský kraj
Druh: Pozemky
Typ: Kúpa
Typ pozemku: Pozemok pre rodinné domy
1 €

Popis nehnuteľnosti

MEGA realitná kancelária hľadá pre svoju klientku pozemok v okolí Humenného (Lackovce, Kochanovce, Brekov), resp. smer na Vranou nad Topľou.

Dostačujúci je pozemok do 700m2

 

Chcete predať, kúpiť, prenajať svoju nehnuteľnosť? Neváhajte nás kontaktovať.

Váš maklér Tomáš.

0915 186 745

tomas@megarealitka.sk

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Celková plocha:
700 m2

Pozrieť na mape

Maklér

Slobodný život s prácou snov...

Tento sen sa mi začal napĺňať v roku 2015 a mal som 32 rokov. Pracoval som na TPP vo veľkej nadnárodnej spoločnosti so stálym príjmom a pracovným časom od – do.

Vtedy som si položil otázku, či toto je to ,čo chcem? Pracovať od vidím do nevidím, nemať čas na rodinu a na záľuby, a hlavne žiť stále pod stresom od výplaty k výplate.

Ďalšia otázka bola „do kedy chceš pracovať pre iných a plniť ich sny a nie vlastné?“ Odpoveď som mal hneď jasnú: „ kedy keď nie teraz“. Zobral som život do vlastných rúk a dal som výpoveď v práci  a  dobrodružstvo podnikania sa začalo.

Prvé roky práce realitného makléra boli pre mňa vspruha do života. Neustále stretnutia s novými klientmi ( niektorí sa časom stali kamarátmi), nové výzvy, ktoré som sa musel naučiť zvládať. Hlavne som sa naučil zvládať seba :-)

Neskôr prišli ďalšie výzvy, keď som zaúčal nových maklérov na pobočke kde som bol na začiatku len sám. Zo začiatku som mal obavy či zvládnem zaškoliť a dobre viesť maklérov. Avšak život ma naučil aj to. A neučil ma to len život, ale aj samotní makléri. Ktorým som dodnes vďačný, že mali so mnou trpezlivosť.

Toto dobrodružstvo pokračovalo ďalej, keď mi jedná pobočka bola pritesná a mal som ambíciu naučiť predávať nehnuteľnosti aj ľudí v okolitých mestách. Dotiahol som to na regionálneho riaditeľa pre celé východné Slovensko. Viedol som 9 pobočiek od Humenného až po Poprad.

Po týchto životných  a pracovných skúsenostiach  som v roku 2021 zobral na seba ešte väčšiu zodpovednosť a spolu s manželkou sme založili našu vlastnú realitnú kanceláriu. Túto budeme rozvíjať a starať sa o ňu ako o naše 4 dieťa.

Táto práca sa stala nielen mojím živobytím, ale hlavne koníčkom...

Mojím životným  mottom je výrok Milana Rastislava Štefánika „Pre ľudí pevného predsavzatia a vytrvalosti niet nemožnosti.“

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti