Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Administratívne, výrobné a skladovacie priestory na vynikajúcom mieste v Michalovciach! Exkluzívne!

Interné ID: P028MIHO
Ulica: P. O. Hviezdoslava
Obec: Michalovce
Okres: Michalovce
Kraj: Košický kraj
Druh: Objekty
Typ: Predaj
Typ objektu: Výrobné priestory
Iné:
1 €
Cena je vecou dohody!

Popis nehnuteľnosti

Potrebujete priestor pre realizáciu podnikateľských aktivít? 

MEGA realitná kancelária ponúka na predaj výrobno-administratívny areál s vynikajúcou polohou.

Oplotený samostatný areál v priemyselnej zóne Michaloviec má celkovú rozlohu 4181 m2. Povrch spevnený cestným betónom umožňuje využiť jeho potenciál na maximum. V areáli sa nachádza administratívna budova, výrobná hala, skladová hala, čistiareň odpadových vôd, studňa, ... . Dvojpodlažná administratívna budova s plochou 735 m2 prešla kompletnou nadštandardnou rekonštrukciou s možnosťou nadstavania ďalších podlaží a ponúka bezbariérový exteriér, osobný aj nákladný výťah, zabezpečenie bezpečnostným systémom s kamerami a biometriou, serverovňu, kancelárie aj priestory pre zamestnancov. Výrobná hala má plochu 400 m2skladová hala 330 m2 a vstupuje sa do nich cez automatické rolovacie brány. Podrobnejšie informácie rád poskytnem na vyžiadanie.

Výrobno-administratívny komplex bol pripravený na výrobu doplnkov stravy. Jednotlivé objekty a sklady spĺňajú vysoké štandardy hygieny, bezpečnosti práce ako aj ďalšie legislatívne predpisy súvisiace s danou výrobou.

Lukratívna poloha, vynikajúca dostupnosť, veľkosť areálu a aktuálnosť rekonštrukcie patria k hlavným argumentom na kúpu uvedeného objektu.

A cenu určite doladíme!

V cene nehnuteľnosti je zahrnutý kompletný právny servis, vypracovanie zmlúv, poplatky spojené s prevodom vlastníckych práv a v neposlednom rade aj hypotekárny servis.

Miroslav Harvan
+421 907 349 101
miroslav.harvan@megarealitka.sk

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
úplne prerobený
Celková plocha:
4181 m2
Úžitková plocha:
4181 m2
Zateplený objekt:
áno
Kúpeľňa:
áno
Počet podlaží:
2
Kúpeľňa:
áno
Výťah:
áno
El. napätie:
230/400V
Parkovanie:
áno
Voda:
studňa a vodovod
Inžinierske siete:
áno
Kanalizácia:
áno
Internet:
áno - káblový rozvod
Materiál:
Zmiešané
Zateplený objekt:
áno

Pozrieť na mape

Maklér

Teším sa zo spokojnosti druhých. Robil som a robím všetko preto, aby som spokojných ľudí vo svojom okolí mal čo najviac, či už v súkromnom alebo pracovnom živote.
... a táto práca mi na to dáva milión príležitostí!

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti