Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Na predaj pôsobivý 2,5 izbový byt v Prešove - Nižná Šebastová !!!Znížená cena!!!

Interné ID: P014ZUGB2
Mestská časť: Nižná Šebastová
Obec: Prešov
Okres: Prešov
Kraj: Prešovský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 2-izbový byt
Iné:
139 900 €

Popis nehnuteľnosti

MEGA realitná kancelária Vám so súhlasom majiteľa ponúka na predaj veľmi zaujímavo riešený, mezonetový 2,5 izbový byt v novostavbe. Novostavba sa nachádza v Prešove v obľúbenej mestkej časti Nižná Šebastová, ktorá vďaka svojej polohe, ponúka príjemné prostredie plné zelene a kompletnú občiansku vybavenosť. Samotný byt sa nachádza na prízemí bytového domu so samostatným vchodom priamo z parkoviska pričom parkovacie miesto prislúchajúce k bytu je bezprostredne pred vchodovými dverami do bytu a jeho cena je zahrnutá v kúpnej cene nehnuteľnosti. Parkovisko je súkromné a uzamykatelné bránou na diaľkové ovladanie. Dispozične byt, o rozlohe cca 54m2, pozostáva z predsiene z ktorej je vstup do hlavnej obývacej miestnosti spojenej s kuchyňou s kvalitne, na mieru vyhotovenou kuchynskou linkou a vstavanými spotrebičmi, dvoch samostatných spální a kúpelne ktorá pozostáva z toalety a sprchovacieho kúta. Zaujímavosťou a veľkým lákadlom môže byť rozľahlý mezonetový priestor, približne 27m2, ktorý vznikol po znížení extrémne vysokého stropu bytu. Tento priestor poskytuje mnohé možnosti využitia, či už ako úložný priestor, herňa pre deti alebo spálňa. V celom byte sú položené kvalitné svetlé podlahy, ktoré rozjasňujú priestor a vykurovanie je zabezpečené vlastným kotlom umiestneným v kúpelni. Vlastné kúrenie v tejto nehnutelnosti má za následok pôsobivo nízke mesačné náklady na bývanie. ( cca 100eur/mes ).

Tento byt si svojou útulnosťou a roztomilou atmosférou získa každú mladú rodinu, alebo jednotlivcov ktorý hľadajú nevšedné a moderné, ale napriek tomu cenovo dostupné bývanie, v prostredí ktoré je pokojné, vzdialené od bežného ruchu a predsa stále v rýchlej dostupnosti do centra mesta.

Cena tejto neprehliadnuteľnej nehnuteľnosti je 139900eur pričom zahŕňa cenu parkovacieho miesta ( 10tis.e) a samozrejme kompletný právny servis spojený s prepisom energií, vyhotovením rezervačných a kúpno predajných zmluv a prevodom nehnuteľnosti na nového vlastníka.

Pevne verím, že Vás naša ponuka zaujala a čosokoro sa spolu uvidíme na osobnej obhliadke, ktorú si s Vami radi dohodneme či už telefonicky, alebo mailom.

na spoluprácu sa teší

Ing. Zuzana Gmucová

MEGA realitná kancelária

zuzana.gmucová@megarealitka.sk

Tč: +421 907464456

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
54 m2
Zastavaná plocha:
54 m2
Podlahová plocha:
52 m2
Stav:
novostavba
Počet izieb:
2
Pozícia:
Prízemie
Celková plocha:
54 m2
Vykurovanie - lokálne:
áno
Internet:
áno
Optická sieť:
áno

Pozrieť na mape

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti