Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Hľadáme pre nášho klienta dom

Interné ID: D002TOH
Ulica: Humenné
Obec: Humenné
Okres: Humenné
Kraj: Prešovský kraj
Druh: Domy
Typ: Kúpa
Typ domu: Rodinný dom
80 000 €

Popis nehnuteľnosti

Realitná kancelária Mega hľadá pre svojho klienta dom cca do 20 km od Humenného s rozlohou 20 až 30 árov.

Pozemok musí mať minimálne 15 m šírku.

Dom môže byť aj starší po rekonštrukcii a môže byť aj poschodový. Musí mať minimálne 4 izby, sociálne zariadenie a kuchyňu.

Podmienka: nie úplne pôvodný stav a nie úzky a dlhý dom.

Cena do 80000 €.

Chcete predať, kúpiť, prenajať svoju nehnuteľnosť? Neváhajte nás kontaktovať.

Váš maklér Tomáš.

0915 186 745

tomas@megarealitka.sk

 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
čiastočne prerobený
Celková plocha:
2000 m2
Úžitková plocha:
150 m2

Pozrieť na mape

Maklér

Slobodný život s prácou snov...

Tento sen sa mi začal napĺňať v roku 2015 a mal som 32 rokov. Pracoval som na TPP vo veľkej nadnárodnej spoločnosti so stálym príjmom a pracovným časom od – do.

Vtedy som si položil otázku, či toto je to ,čo chcem? Pracovať od vidím do nevidím, nemať čas na rodinu a na záľuby, a hlavne žiť stále pod stresom od výplaty k výplate.

Ďalšia otázka bola „do kedy chceš pracovať pre iných a plniť ich sny a nie vlastné?“ Odpoveď som mal hneď jasnú: „ kedy keď nie teraz“. Zobral som život do vlastných rúk a dal som výpoveď v práci  a  dobrodružstvo podnikania sa začalo.

Prvé roky práce realitného makléra boli pre mňa vspruha do života. Neustále stretnutia s novými klientmi ( niektorí sa časom stali kamarátmi), nové výzvy, ktoré som sa musel naučiť zvládať. Hlavne som sa naučil zvládať seba :-)

Neskôr prišli ďalšie výzvy, keď som zaúčal nových maklérov na pobočke kde som bol na začiatku len sám. Zo začiatku som mal obavy či zvládnem zaškoliť a dobre viesť maklérov. Avšak život ma naučil aj to. A neučil ma to len život, ale aj samotní makléri. Ktorým som dodnes vďačný, že mali so mnou trpezlivosť.

Toto dobrodružstvo pokračovalo ďalej, keď mi jedná pobočka bola pritesná a mal som ambíciu naučiť predávať nehnuteľnosti aj ľudí v okolitých mestách. Dotiahol som to na regionálneho riaditeľa pre celé východné Slovensko. Viedol som 9 pobočiek od Humenného až po Poprad.

Po týchto životných  a pracovných skúsenostiach  som v roku 2021 zobral na seba ešte väčšiu zodpovednosť a spolu s manželkou sme založili našu vlastnú realitnú kanceláriu. Túto budeme rozvíjať a starať sa o ňu ako o naše 4 dieťa.

Táto práca sa stala nielen mojím živobytím, ale hlavne koníčkom...

Mojím životným  mottom je výrok Milana Rastislava Štefánika „Pre ľudí pevného predsavzatia a vytrvalosti niet nemožnosti.“

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti