Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

PREDAJ pozemku so starším domom v obci Belá nad Cirochou

Interné ID: P001EVDD
Ulica: Sládkovičova
Obec: Belá nad Cirochou
Okres: Snina
Kraj: Prešovský kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
42 000 €

Popis nehnuteľnosti

Realitná kancelária MEGA exkluzívne ponúka na predaj starší rodinný dom v obci Belá nad Cirochou. Obec sa nachádza iba 4 km od okresného mesta Snina a 17 km od Humenného. Leží v regióne Horného Zemplína na dolnom toku rieky Cirochy. Počtom obyvateľov v súčasnosti patrí k najväčším v širšom regióne celého Zemplína. 

Dom sa nachádza na peknom, rovinatom a slnečnom pozemku o celkovej rozlohe 857 m2.  Časť pozemku tvorí veľká záhrada o rozlohe 594 m2.

Jednopodlažný dom je v pôvodnom stave, postavený z tehly, okná sú drevené. Jeho zastavaná plocha predstavuje 126 m2. Pozostáva z 3 izieb, ktoré si budúci majiteľ môže upraviť podľa svojich predstáv. Tento dom je aj z časti podpivničený. Nachádzajú sa tam 2 pivnice. K pozemku vedie asfaltová prístupová cesta. 

V cene nehnuteľnosti sú zahrnuté: sprostredkovateľská provízia, kompletný právny servis, vypracovanie zmluvy a poplatky spojené s prevodom vlastníckych práv. V prípade záujmu vám bezplatne poradíme s financovaním a poistením nehnuteľnosti.


MEGA Realitná kancelária
kontakt: Mgr. Miroslav Paulik
e-mail: miroslav.paulik@megarealitka.sk

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
pôvodný
Celková plocha:
857 m2
Úžitková plocha:
126 m2
Počet izieb:
3
Materiál:
tehla
Pivnica:
áno

Pozrieť na mape

Maklér

Nájsť ľuďom tú správnu nehnuteľnosť je mojím poslaním už 15 rokov. Najskôr to bolo v rámci správy priemyselného parku a teraz je to v MEGA realitnej kancelárii. Pre zákazníkov sa snažím vždy robiť maximum, aby som sa im mohol kedykoľvek pozrieť  čestne do očí.

Úsmev a zodpovedná príprava je to, čo ma sprevádza celým pracovným životom. Mojou odmenou je poďakovanie spokojného zákazníka, ktoré ma vždy poteší.

Aj Vy môžete byť jedným z nich!

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti