Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Popis nehnuteľnosti

MEGA realitná kancelária Vám ponúka na predaj kompletne zariadenú celoročne obývateľnú poschodovú murovanú chatu v krásnom a tichom prostredí, kde les je len pár krokov od vchodových dverí a kde človek vie načerpať energiu, nadýchať sa čistého vzduchu a hlavne odýchnuť si od každodenných starostí.  
Chata sa nachádza v lokalite Šugovskej doliny a je vzdialená 35km od mesta Košice. Chata sa predáva ZARIADENÁ. Šugovská dolina sa nachádza v severovýchodnej časti Slovenského krasu neďaleko mesta Medzev.

Popis chaty:
Garáž: 19m2  pod terasou.
Prízemie : Vonkajšia terasa, obývačka s krbom a so vstupom do podzemnej pivnice. komplet zariadená kuchyňa so sporákom na plyn. bombu, spálňa, menšia izba so vstupom do podkrovia, WC a sprchovací kút.

Podkrovie: 1 x izba 

IS: elektrina 230 V, vlastná studňa s pitnou vodou, satelit.
Vykurovanie: primárny zdroj - elektrický kotol so zásobníkom na teplú vodu, sekundárny – krb na drevo. V kuchyní je el.radiátor, 

Popis pozemku:  Výmera pozemku : 400 m2, ktorý je zatiaľ nevysporiadaný, ale je v štádiu riešenia na plnohodnotný prepis na majiteľa chaty. (bližšie informácie v RK)

Chata je murovaná, obložená drevom, sedlová strecha je pokrytá plechovou krytinov. Okná sú drevené. K chate prislúcha dreváreň, studňa a suchý záchod, ktorý sa nachádza v lese blízko chaty. 
Obytná plocha chaty: 96 m2 Úžitková plocha: 135 m2 
Celá chata je udržiavaná kedže majiteľ si dá na tom záležať. 

V prípade ak Vás naša ponuka zaujala, neváhajte ma kontaktovať na nižšie uvedenom telefónnom čísle, veľmi radi si s Vami dohodnem osobné stretnutie.

Financovanie nehnuteľosti? Radi Vám bezplatne pomôžeme aj s možnosťami financovania.

NAŠA CENA JE KONEČNÁ, BEZ AKÝCHKOĽVEK SKRYTÝCH POPLATKOV. V CENE JE UŽ ZAHRNUTÝ AJ KOMPLETNÝ PRÁVNY SERVIS, VYPRACOVANIE ZMLUVY A POPLATKY SPOJENÉ S PREVODOM VLASTNÍCKYCH PRÁV.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
úplne prerobený
Celková plocha:
96 m2
Úžitková plocha:
135 m2
Plocha pozemku:
400 m2
Počet podlaží:
1
Počet izieb:
2
Voda:
studňa
Krb:
áno
Zariadenie:
zariadený
Garáž:
áno
Inžinierske siete:
áno
Kanalizácia:
septik
Plyn:
áno
Materiál:
iné
Terasa:
áno
Terasa plocha:
19 m2
Vykurovanie:
vlastné
Pivnica:
áno
Pivnica plocha:
4 m2

Pozrieť na mape

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti