Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Na prenájom zasadacia miestnosť, Košice - Kováčska ulica

Interné ID: N077ALKO
Ulica: Kováčska
Obec: Košice-Staré Mesto
Okres: Košice I
Kraj: Košický kraj
Druh: Objekty
Typ: Prenájom
Typ objektu: Kancelárie
120 eur/ 6 hod

Virtuálna prehliadka

Popis nehnuteľnosti

Plánujete firemné školenie, seminár či stretnutie s obchodnými partnermi a hľadáte pokojný a reprezentatívny priestor v centre mesta? Neváhajte nás kontaktovať. Jeden takýto priestor pre Vás máme.

MEGA realitná kancelária Vám ponúka na prenájom zasadaciu miestnosť na najlepšej adrese v Košiciach, na Kováčskej ulici. V prípade ak hľadáte priestor na firemné školenie, seminár, prezentáciu či prednášku, tak Vás táto ponuka určite osloví.

Jedná sa o zasadaciu miestnosť s kapacitou cca 28 ľudí s rozlohou 43,45 m2. Miestnosť je zariadená, po dohode s možnosťou variabilného usporiadania stolov. Nachádza sa v  novozrekonštruovanej historickej budove priamo v centre mesta Košice.

Ideálna poloha Kováčskej ulice ponúka Vašim účastníkom bezproblémovú dostupnosť (MHD, vlaková stanica, autobusová stanica), možnosť ubytovacích zariadení v okolí, ale i množstva reštaurácii priamo v centre.

Cenník:

  • 6 hodín - 120 eur
  • Každá začatá hodina plus 25 eur.
  • Cena prenájmu je uvedená bez DPH a bude k nej pripočítaná 20% sadzba DPH
  • Pri rezervácii miestnosti si môže prenajímateľ vyžiadať 50% zálohu z celkovej sumy prenájmu
  • Po vzájomnej dohode je možné si miestnosť rezervovať i počas víkendu

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
úplne prerobený
Celková plocha:
43.45 m2
Úžitková plocha:
43.45 m2

Pozrieť na mape

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti