Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Znížená cena - Na predaj chata v k.ú. Bukovec, Košice - okolie

Interné ID: P081ALKCH
Ulica: Bukovec
Obec: Bukovec
Okres: Košice - okolie
Kraj: Košický kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Chata
Iné:
28 000 €
Vrátane provízie pre RK

Popis nehnuteľnosti

MEGA realitná kancelária Vám ponúka na predaj útulnú chatu, v pôvodnom avšak zachovalom stave v tichom prostredí lesa v katastrálnom území obce Bukovec.

Zastavaná plocha je cca 44 m2, úžitková cca 50 m2.

Z IS je dostupná elektrina, je potrebné vykopať studňu, suché WC.

Predmetom predaja je iba samotná stavba, pozemok je vo vlastníctve urbariátu. K dispozícii je možnosť odkúpiť okolitý pozemok od obce. Nehnuteľnosť je skolaudovaná s má pridelené súpisné číslo.

Ponúkaná nehnuteľnosť dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, samostatnej kuchyne, na prízemí je obývacia miestnosť s krbom a na poschodí je ďalšia obytná miestnosť.

Výhodou ponúkanej nehnuteľnosti je priaznivá cena, možnosť prerobiť si chatu podľa vlastných predstáv a nádherné tiché prostredie.

V prípade ak Vás naša ponuka zaujala, naváhajte nás kontaktovať, veľmi radi Vám nehnuteľnosť ukážeme i na osobnej obhliadke.

NAŠA CENA JE KONEČNÁ, BEZ AKÝCHKOĽVEK SKRYTÝCH POPLATKOV. V CENE JE UŽ ZAHRNUTÝ AJ KOMPLETNÝ PRÁVNY SERVIS, VYPRACOVANIE ZMLUVY, POPLATKY SPOJENÉ S PREVODOM VLASTNÍCKYCH PRÁV.

  • Bc. Alena Kimlerová
  • 0911 034 189
  • alena.kimlerova@megarealitka.sk

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
pôvodný
Celková plocha:
44 m2
Úžitková plocha:
50 m2
El. napätie:
230/400V
Voda:
nie
Pivnica:
áno

Pozrieť na mape

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti