Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Na predaj viacgeneračný rodinný dom v obci Bohúňovo

Interné ID: PO24MOMD
Ulica: Bohúňovo
Obec: Bohúňovo
Okres: Rožňava
Kraj: Košický kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
81 900 €
vrátane provízie pre RK

Popis nehnuteľnosti

MEGA realitná kancelária Vám ponúka na predaj viacgeneračný rodinný dom v centre pokojnej obce Bohúňovo v malebnej lokalite Slovenského krasu.

Dom má rozlohu 142m2,je situovaný na slnečnom pozemku,prislúcha k nemu záhrada o výmere 439m2.​​. Objekt je ihneď obývateľný, v roku 2010 prešiel čiastočnou rekonštrukciou interiéru. Dispozične sa v prednej časti domu nachádzajú tri priestranné obytné miestnosti, chodba, kúpeľňa a veľká, svetlá kuchyňa. V zadnej časti domu sa nachádza garsónka s kúpeľňou a samostatným vchodom ktorú je možné prepojiť s prednou časťou domu. Dom má dve pivnice v zadnom trakte sa nachádza priestor využiteľný na letnú kuchyňu, prípadne ďalšiu samostatnú bytovú jednotku. Vykurovanie je zabezpečené plynom alebo pevným palivom, v roku 2003 prebehla kompletná vymena elektrického vedenia, k domu prislúcha vlastná studňa .

Samotná obec Bohúňovo je vzdialená 25 km od okresného mesta Rožňava a 12 km od mesta Tornala a hraničného prechodu Domica. 

V cene nehnuteľnosti je zahrnutá i provízia pre sprostredkovateľa a kompletný právny servis - vyhotovenie rezervačnej dohody, vyhotovenie kúpnej zmluvy advokátom a poplatky spojené s prevodom vlastníckych práv na katastri.

V prípade ak Vás naša ponuka zaujala, neváhajte nás kontaktovať 

Ing. Zuzana Gmucová

tč:0907464456. , zuzana.gmucova@megarealitka.sk

 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
čiastočne prerobený
Celková plocha:
142 m2
Úžitková plocha:
142 m2
Plocha pozemku:
439 m2
Počet podlaží:
2
Počet izieb:
4
Kúpeľňa:
áno
Počet kúpeľní:
2
Energetický certifikát:
nie
El. napätie:
230/400V
Parkovanie:
áno
Voda:
studňa
Inžinierske siete:
áno
Plyn:
áno
Materiál:
tehla
Zateplený objekt:
nie
Vykurovanie:
áno
Pivnica:
áno
Pivnica plocha:
142 m2

Pozrieť na mape

Maklér

Ing. Zuzana Gmucová

Ing. Zuzana Gmucová

Realitná maklérka

  • Slovensky
  • English

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti