Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

ROZUMNÁ INVESTÍCIA - pozemok v obci Habura okres Medzilaborce

Interné ID: P063JAHP
Obec: Medzilaborce
Okres: Medzilaborce
Kraj: Prešovský kraj
Druh: Pozemky
Typ: Predaj
Typ pozemku: Záhrady
26 500 €
Exkluzívna ponuka

Popis nehnuteľnosti

 SKVELÁ CENA

E X K L U Z Í V N E - Realitná kancelária MEGA ponúka na predaj krásny, rovinatý , slnečný  pozemok v obci Habura okres Medzilaborce. 

Výhľadávaná  lokalita  ponúka nielen vysnívaný pocit domova, bezpečia a dostatku životného priestoru v čistom ovzduší ale aj udržateľnosť a následný rast jej hodnoty vďaka  jedinečnosti lokality. Inravilán - centrálna časť katastrálného územia obce. 
Pozemok o rozlohe 1465 m2  (cca 20 x 73)  má dostatok miesta pre  vysnívaný dom, relax, športové vyžitie, ako aj pestovanie zeleniny a ovocia. Prístupová cesta asfaltová.  


Odporúčanie makléra:

- príroda, ktorá očarí vaše oko i dušu   

- venujte sebe i svojim deťom relax v čistom prostredí

 

 Ak hľadáte alebo predávate podobnú nehnuteľnosť v tejto lokalite, neváhajte ma  kontaktovať.


V cene nehnuteľnosti je zahrnutý kompletný právny servis, vypracovanie zmluvy, poplatky spojené s prevodom vlastníckych práv, pomoc pri vybavení financií.

Vaša maklérka: Jana Harbistová

Kontakt: 0917401620

email: jana.harbistova@megarealitka.sk

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Celková plocha:
1465 m2
Inžinierske siete:
áno

Pozrieť na mape

Maklér

Podstatou mojej práce je neustále zdokonaľovanie a získavanie nových skúsenosti. Každé ráno sa teším na nový deň, spoznávam čarokrásne miesta, dedinky, lesy ale predovšetkým úžasných ľudí. Som vďačná za príležitosť pracovať s týmto tímom.

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti