Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

NA PREDAJ - 2 izbový byt v Club Paraíso, Costa Adeje, Tenerife, Španielsko

Interné ID: P005ZUHB2
Ulica: Avenida Playa Paraiso
Obec: Costa Adeje
Okres: Tenerife
Kraj: ostrov Tenerife
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 2-izbový byt
300 000 €

Popis nehnuteľnosti

Tenerife je najväčší ostrov Kanárskych ostrovov patriacich Španielsku, ktorý sa nachádza v Atlantickom oceáne pri pobreží Afriky. Tenerife je skutočne krásny ostrov s bohatou prírodou a fantastickým podnebím, čo robí z neho obľúbenú destináciu pre ľudí hľadajúcich relax a luxus.

MEGA realitná kancelária ponúka na predaj byt v komplexe v Club Paraiso predstavujúci ideálne spojenie moderného štýlu a komfortu. Tento krásny byt sa nachádza na 6. poschodí s výťahom a ponúka výhľad na more z priestrannej terasy s rozlohou 10 metrov štvorcových. S 2 spálňami a 2 kúpeľňami poskytuje dokonalý priestor pre pohodlné bývanie.

Komplex Club Paraiso ponúka dva bazény, ktoré umožňujú osviežujúci relax priamo vo vašom novom domove. Tenisoví nadšenci môžu využiť tenisové kurty v areáli. Okrem toho môžete využiť blízkosť pláže.

Vynikajúca poloha v destinácii Playa Paraiso, ktorá sa nachádza v štvrti Adeje, poskytuje pokojné prostredie na relaxáciu a zároveň ponúka ľahký prístup ku všetkým potrebným službám, reštauráciám a barom.

Pre vaše pohodlie je hneď vedľa komplexu veľké parkovisko, ktoré uľahčuje každodenný život a poskytuje ľahký prístup k vášmu vozidlu. Tento apartmán ponúka nielen moderné bývanie, ale aj životný štýl, ktorý spája pokoj a výhľad na more.

Provízia pre realitnú kanceláriu nie je zahrnutá v cene nehnuteľnosti!

Mgr. Zuzana Harasimová

zuzana@megarealitka.sk

+421 903 305 583

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
70 m2
Zastavaná plocha:
80 m2
Stav:
čiastočne prerobený
Terasa:
áno
Celková plocha:
80 m2
Terasa plocha:
10 m2

Pozrieť na mape

Maklér

Práca v našej realitnej kancelárii MEGA umožňuje každému z nás byť sám sebe pánom. A ten pocit slobody je fajn!

Pracujem s ľuďmi od roku 2007 a viem, že každý z nás je individuálna osobnosť, preto tak aj ku každému pristupujem. Všetky stretnutia ma posúvajú ďalej a učia novému.

Navyše hnacím motorom je pre mňa naša nezisková organizácia MEGA n.o., prostredníctvom ktorej vieme podať pomocnú ruku rodinám, ktoré to potrebujú.

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti