Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Na predaj 3 izbový byt na Sídlisku 3 v meste Humenné

Interné ID: P078DATB3
Ulica: Laborecká
Mestská časť: Sídlisko III
Obec: Humenné
Okres: Humenné
Kraj: Prešovský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 3-izbový byt
88 000 €

Popis nehnuteľnosti

MEGA realitná kancelária Humenné ponúka na predaj 3 izbový byt v pôvodnom stave na Sídlisku 3 v meste Humenné.

Jednou z najvyhľadávanejších lokalít pri výbere nového bývania je bezpochyby Sídlisko III, a práve tu sa nachádza tento 3 izbový byt čakajúci na nového majiteľa.

Byt o rozlohe 61,49 m2 sa nachádza na 5 poschodí (z 6) panelového bytového domu. Byt je v pôvodnom, veľmi zachovalom stave. Staršou rekonštrukciou prešla murovaná kúpeľňa so sprchovým kútom a samostatné WC. V byte sú plastové okná, plávajúce podlahy na chodbe, v kuchyni a v jednej izbe, dlažba na vstupnej chodbe. V kuchyni je zachovalá kuchynská linka, na chodbe veľký vstavaný šatník. Výhodou je špajza priamo v byte, alebo jeho praktická dispozícia izieb, kde z veľkej vstupnej chodby je prístup do jednotlivých izieb. K bytu príslucha pivnica  na prízemí bytového domu. Výťah od prízemia.

Byt si môže nový majiteľ prerobiť podľa vlastných predstáv, no v byte sa dá takmer okamžite bývať.

Pred bytovým domom je dostatok parkovacích miest, detských ihrísk i zelene. V tesnej blízkosti sa nachádza škôlka, škola, potraviny, športové stredisko, bowling i reštaurácia, zdravotnícke stredisko. Do centra mesta sa pešou chôdzou dostanete za 15 min.

V cene nehnuteľnosti je zahrnutý aj kompletný právny servis, vypracovanie zmluvy a poplatky spojené s prevodom vlastníckych práv. 

V prípade Vášho záujmu o kúpu tohto bytu ma prosím kontaktujte:

Ing. Dana Typčuk
0908 361 847
dana.typcuk@megarealitka.sk

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
61 m2
Zastavaná plocha:
61 m2
Stav:
pôvodný stav
Počet izieb:
3
Typ budovy:
panelová stavba
Balkón:
áno
Pivnica:
áno
Verejné parkovanie:
áno
Špajza:
áno
Výťah:
áno
Poschodie:
5
Celková plocha:
61 m2
Vykurovanie - centrálne:
áno

Pozrieť na mape

Maklér

Mojím hlavným cieľom je profesionálna práca s ľudským prístupom, tak aby som dokázala každému pomôcť pri kúpe či predaji nehnuteľnosti, pričom spokojnosť klienta je u mňa na prvom mieste.

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti