Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

SUPER INVESTÍCIA: Na predaj pozemok v Hažíne nad Cirochou

Interné ID: P009JAFP
Ulica: Hažín nad Cirochou
Obec: Hažín nad Cirochou
Okres: Humenné
Kraj: Prešovský kraj
Druh: Pozemky
Typ: Predaj
Typ pozemku: Pozemok pre rodinné domy
52 000 €

Popis nehnuteľnosti

MEGA realitná kancelária ponúka na predaj veľmi pekný pozemok v obci Hažín nad Cirochou v okrese Humenné.

Ak máte obavu z neustále rastúcich cien nehnuteľností, rastúcej inflácie, tak tento pozemok predstavuje výhodnú investíciu, pre toho, ktosi chce zabezpečiť pozemok za prijateľnú cenu  s cieľom výstavby vysnívaného rodinného domu, chalupy, resp. jeho neskoršieho predaja.

Pozemok je situovaný v intraviláne, mimo hlavnej cesty, v  kľudnej, malo frekventovanej časti obce. Z pozemku sa otvára prekrásna panoráma na prírodu obkolesujúcu obec.

Je rovinatý,  má výmeru 1622 m2, široký je cca. 19 m, dlhý cca. 93m, v prvej polovici je trávnatý porast, v druhej sú vysadené ovocné stromy. Zaujímavosťou pozemku je, že na zadnej hranici pozemku vyvierajú dva pramene, čo je možné využiť na vybudovanie prírodného jazierka.

Inžinierske siete (voda, elektrina, plyn) sú v tesnej blízkosti pozemku,  kanalizáciu možno riešiť žumpou, resp. čističkou odpadových vôd,  obec však plánuje výstavbu kanalizácie.

K pozemku vedie asfaltová cesta.

Veľkou výhodou tohto pozemku je výborná  lokalita v blízkosti mesta Humenné (cca. 5 km),  jeho poloha .

V cene nehnuteľnosti je zahrnutý kompletný právny servis, vypracovanie zmluvy, poplatky spojené s prevodom vlastníckych práv a vybavenia financií na kúpu nehnuteľnosti.

V prípade záujmu ma kontaktujte:

Ing. Danka Typčuk,
0908 361 847
dana.typcuk@megarealitka.sk

 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Celková plocha:
1622 m2
Plocha pozemku:
1622 m2
Inžinierske siete:
áno
Kanalizácia:
nie
Plyn:
áno

Pozrieť na mape

Maklér

Mojím hlavným cieľom je profesionálna práca s ľudským prístupom, tak aby som dokázala každému pomôcť pri kúpe či predaji nehnuteľnosti, pričom spokojnosť klienta je u mňa na prvom mieste.

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti