Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

NA PREDAJ - Moderná vila v Callao Salvaje, Tenerife, Španielsko

Interné ID: P003ZUHD
Ulica: Avenida de la Galga
Obec: Callao Salvaje
Okres: Tenerife
Kraj: ostrov Tenerife
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Vila
2 100 000 €

Popis nehnuteľnosti

Tenerife je najväčší ostrov Kanárskych ostrovov patriacich Španielsku, ktorý sa nachádza v Atlantickom oceáne pri pobreží Afriky. Tenerife je skutočne krásny ostrov s bohatou prírodou a fantastickým podnebím, čo robí z neho obľúbenú destináciu pre ľudí hľadajúcich relax a luxus.

MEGA realitná kancelária ponúka na predaj modernú vilu v Callao Salvaje.

Pôvodne malé rybárske mestečko situované na juhozápadnom pobreží ostrova. Je súčasťou oblasti Adeje. Toto pobrežné mestečko prešlo v priebehu posledných rokov veľkou premenou a ponúka všetky služby, obchody a reštaurácie, kľudné prostredie aj novú upravenú pláž Playa de Ajabo. Callao Salvaje je so svojou pozíciou výborné pre objavovanie celého ostrova, je blízko cestným komunikáciám, ktoré vedú na sever do národného parku a aj na juh do živších častí ostrova.

Ochutnáte skvelú lokálnu kuchyňu, vychutnáte si slnečné dni na pláži a klímu ostrova Tenerife.

Skvelá ponuka priamo pre Vás!

Priestranná vila pozostáva z 5 spální, 4 kúpeľní, kuchyne v americkom štýle s obývacou izbou, terasy, súkromného vyhrievaného bazéna, súkromného parkoviska pre 2 autá, skladu.

Neskutočný výhľad na more!!

 

Provízia pre realitnú kanceláriu nie je zahrnutá v cene nehnuteľnosti!

Mgr. Zuzana Harasimová

zuzana@megarealitka.sk

+421 903 305 583

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
po rekonštrukcii
Celková plocha:
850 m2
Úžitková plocha:
450 m2

Pozrieť na mape

Maklér

Práca v našej realitnej kancelárii MEGA umožňuje každému z nás byť sám sebe pánom. A ten pocit slobody je fajn!

Pracujem s ľuďmi od roku 2007 a viem, že každý z nás je individuálna osobnosť, preto tak aj ku každému pristupujem. Všetky stretnutia ma posúvajú ďalej a učia novému.

Navyše hnacím motorom je pre mňa naša nezisková organizácia MEGA n.o., prostredníctvom ktorej vieme podať pomocnú ruku rodinám, ktoré to potrebujú.

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti