Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Exkluzívne na predaj rodinný dom v Humennom

Interné ID: P070TOHD
Ulica: Brestovská
Mestská časť: Kudlovce
Obec: Humenné
Okres: Humenné
Kraj: Prešovský kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
155 000 €

Popis nehnuteľnosti

PÔVABNÝ RODINNÝ DOM NA BRESTOVSKEJ ULICI V HUMENNOM.

Máte sen o bývaní vo vlastnom dome? Máme pre Vás skvelú príležitosť! MEGA realitná kancelária ponúka na predaj rodinný dom na atraktívnej Brestovskej ulici v meste Humenné. Tento dvojposchodový dom ponúka dostatok priestoru pre pohodlné bývanie a príležitosť si ho prispôsobiť podľa svojich predstáv.

Základné informácie o nehnuteľnosti:

Lokalita: Brestovská ulica, Humenné - Táto lokalita je známa svojou tichou atmosférou a zároveň vám poskytuje rýchly prístup ku všetkým službám a zariadeniam, ktoré mesto Humenné ponúka.

Pozemok: S rozlohou 550m2 máte dostatok priestoru pre záhradu a prípadné ďalšie záhradné aktivity.

Počet poschodí: Dom je dvojposchodový, čo znamená viac priestoru pre celú rodinu.

Rozloženie domu:

Prízemie: vstupná hala, chodba, kúpeľňa, technická miestnosť, kuchyňa, tri izby, obývacia izba, kúpľna, WC a schodisko na 2. poschodie.

2 NP: 3 izby, kúpeľňa, WC a skladový priestror. 

Ďalšie informácie:

Inžinierske siete: Dom je napojený na všetky dôležité inžinierske siete, čo zabezpečuje pohodlie a moderné bývanie.

Strecha: Sedlová strecha je pokrytá betónovou škrídlou, čo zabezpečuje dlhodobú trvanlivosť a ochranu domu.

Rekonštrukcia: V roku 2022 sa začala rekonštrukcia domu zo strany pôvodného majiteľa, čo znamená, že sa už nachádza v procese modernizácie a prispôsobovania aktuálnym štandardom. V celom dome sú odstránené omietky do tehly.

Tento dom sa je možné prebudovať na dve samostané bytové jednotky. 

Kontaktujte nás a dohodnite si prehliadku ešte dnes.

Kontakt:

Bc. Tomáš Harasim, RSc.

0915 186 745

tomas@megarealitka.sk

Postavte svoj sen o rodinnom dome na solídnych základoch s týmto skvelým domom na Brestovskej ulici v Humennom.

Naša MEGA realitná kancelária Vám pomôže pri realizácii Vašich snov.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
nutná rekonštrukcia
Celková plocha:
300 m2
Úžitková plocha:
200 m2
Plocha pozemku:
550 m2
Zastavaná plocha:
183 m2
Počet podlaží:
2
Počet izieb:
7
El. napätie:
230V
Parkovanie:
áno
Voda:
verejný vodovod
Inžinierske siete:
áno
Kanalizácia:
áno
Plyn:
áno
Materiál:
tehla
Zateplený objekt:
nie
Terasa:
áno
Vykurovanie:
vlastné - plyn
Pivnica:
áno

Pozrieť na mape

Maklér

Slobodný život s prácou snov...

Tento sen sa mi začal napĺňať v roku 2015 a mal som 32 rokov. Pracoval som na TPP vo veľkej nadnárodnej spoločnosti so stálym príjmom a pracovným časom od – do.

Vtedy som si položil otázku, či toto je to ,čo chcem? Pracovať od vidím do nevidím, nemať čas na rodinu a na záľuby, a hlavne žiť stále pod stresom od výplaty k výplate.

Ďalšia otázka bola „do kedy chceš pracovať pre iných a plniť ich sny a nie vlastné?“ Odpoveď som mal hneď jasnú: „ kedy keď nie teraz“. Zobral som život do vlastných rúk a dal som výpoveď v práci  a  dobrodružstvo podnikania sa začalo.

Prvé roky práce realitného makléra boli pre mňa vspruha do života. Neustále stretnutia s novými klientmi ( niektorí sa časom stali kamarátmi), nové výzvy, ktoré som sa musel naučiť zvládať. Hlavne som sa naučil zvládať seba :-)

Neskôr prišli ďalšie výzvy, keď som zaúčal nových maklérov na pobočke kde som bol na začiatku len sám. Zo začiatku som mal obavy či zvládnem zaškoliť a dobre viesť maklérov. Avšak život ma naučil aj to. A neučil ma to len život, ale aj samotní makléri. Ktorým som dodnes vďačný, že mali so mnou trpezlivosť.

Toto dobrodružstvo pokračovalo ďalej, keď mi jedná pobočka bola pritesná a mal som ambíciu naučiť predávať nehnuteľnosti aj ľudí v okolitých mestách. Dotiahol som to na regionálneho riaditeľa pre celé východné Slovensko. Viedol som 9 pobočiek od Humenného až po Poprad.

Po týchto životných  a pracovných skúsenostiach  som v roku 2021 zobral na seba ešte väčšiu zodpovednosť a spolu s manželkou sme založili našu vlastnú realitnú kanceláriu. Túto budeme rozvíjať a starať sa o ňu ako o naše 4 dieťa.

Táto práca sa stala nielen mojím živobytím, ale hlavne koníčkom...

Mojím životným  mottom je výrok Milana Rastislava Štefánika „Pre ľudí pevného predsavzatia a vytrvalosti niet nemožnosti.“

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti