Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Na predaj veľký pozemok s rodinným domom a bývalým pohostinstvom v meste Humenné

Interné ID: P059MIHD
Ulica: Kudlovská
Mestská časť: Kudlovce
Obec: Humenné
Okres: Humenné
Kraj: Prešovský kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
Iné:
1 €
Cenu určite dohodneme!

Virtuálna prehliadka

Popis nehnuteľnosti

MEGA realitná kancelária ponúka na predaj jedinečnú nehnuteľnosť - rozsiahly pozemok, na ktorom stojí rodinný dom a budovy bývalého pohostinstva Kudlovčanka.

Celkový rozmer oploteného pozemku je 2121 m2 a nachádza sa na Kudlovskej ulici v Humennom. Vynikajúco dostupný pozemok je zväčša rovinatý. Prítomnosť všetkých sieti je samozrejmosťou. Na pozemku stojí viacero stavieb, ktoré sú na LV zapísané ako rodinné domy. V tichšej zadnej časti je situovaný rodinný dom typu "okál", postavený v 80. rokoch. Dom je napojený na všetky inžinierske siete (elektrina, plyn, voda, kanalizácia) a je v udržiavanom stave. Dve nadzemné podlažia a podkrovie, s plochou cca 280 m2, sú aktuálne dispozične rozdelené takto: Prízemie pozostáva zo vstupnej chodby, veľkej kuchyne, izby s kozubom a výstupom na terasu, kúpeľne s WC, saunou a východom z domu a z podpivničenej garáže. Na poschodí sa nachádza priestranná obývacia izba s veľkým presklením a výstupom na balkón, 2 spálne, kúpeľňa s WC, kuchyňa a 2 menšie priestory (šatník, komora). Kedže je to montovaný RD, z každej izby je možné jednoducho urobiť východ na jeden z dvoch balkónov. V podkrový sú 2 veľké izby s úložným priestorom, kúpelňa s WC a chodba. Ako odkladací priestor na sezónne veci sa dá využiť aj priestor pod strechou. Pri menšej rekonštrukcií boli vymenené niektoré okná za plastové, boli osadené laminátové podlahy a dlažba. Strecha je pokrytá škridlou. Vykurovanie domu a ohrev vody zabezpečuje plynový kotol zn. Protherm Panter. Pri RD sa nachádza bazén, skleník a ovocný sad.

Súčasťou ponuky sú aj na pozemku sa nachádzajúce objekty, ktoré slúžili na podnikateľské účely. Prevádzkovalo sa tu pohostinstvo Kudlovčanka a mäsovýroba. Domy boli teda prispôsobené týmto účelom, navzájom prepojené a bola pristavaná krytá terasa a prístrešky.

Bývať, podnikať, stavať, búrať, prenajímať, ... . Je len na novom majiteľovi, ako využije obrovský potenciál danej nehnuteľnosti.

Rád poskytnem detailnejšie informácie, či zorganizujem reálnu obhliadku. 

V cene nehnuteľnosti je zahrnutý kompletný právny servis, vypracovanie zmlúv, poplatky spojené s prevodom vlastníckych práv a v neposlednom rade aj hypotekárny servis.

Miroslav Harvan
+421 907 349 101
miroslav.harvan@megarealitka.sk

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
pôvodný
Celková plocha:
1835 m2
Úžitková plocha:
280 m2
Plocha pozemku:
1835 m2
Zastavaná plocha:
117 m2
Počet podlaží:
2
Balkón:
áno - 2
Kúpeľňa:
áno
Počet kúpeľní:
2
Parkovanie:
áno
Voda:
verejný vodovod
Krb:
áno
Typ:
exteriérový
Garáž:
áno
Inžinierske siete:
áno
Kanalizácia:
áno
Plyn:
áno
Internet:
áno - káblový rozvod
Materiál:
Montované
Terasa:
áno
Vykurovanie:
vlastné - plyn
Pivnica:
áno

Pozrieť na mape

Maklér

Teším sa zo spokojnosti druhých. Robil som a robím všetko preto, aby som spokojných ľudí vo svojom okolí mal čo najviac, či už v súkromnom alebo pracovnom živote.
... a táto práca mi na to dáva milión príležitostí!

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti