Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

EXKLUZÍVNE NA PREDAJ dom v obci Žalobín

Interné ID: P001VLJP
Obec: Žalobín
Okres: Vranov nad Topľou
Kraj: Prešovský kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
Typ pozemku: Pozemok pre rodinné domy
Iné:
115 000 €

Virtuálna prehliadka

Popis nehnuteľnosti

MEGA Realitná Kancelária Humenné Vám v EXKLUZÍVNOM zastúpení predávajúceho ponúka krásny, veľký pozemok v srdci obce Žalobín s prevádzkou na výrobu potravín, ktorú je ľahko pretvoriť na obývateľný dom o výmere 71 m².

Prečo si vybrať tento pozemok?

  • Ideálna poloha: Pozemok je situovaný v pokojnej časti obce mimo hlavnej cesty, a zároveň v blízkosti rekreačnej oblasti Malá Domaša a Domaša.
  • Veľkorysý priestor: Rozloha pozemku 2541 m² Vám poskytuje dostatok priestoru pre výstavbu rodinného domu s veľkou záhradou, alebo na investičné účely.
  • Projekt: V cene nehnuteľnosti je projekt na výstavbu rodinného domu a stavebné povolenie.
  • Možnosť prerábky: Existujúca prevádzka na výrobu potravín môže byť s menšími úpravami prerobená na obývateľný dom o výmere 71 m².
  • Kvalitné materiály: Budova bola postavená z kvalitných materiálov a skolaudovaná koncom roka 2016. Je zateplená polystyrénom a má plechovú strešnú krytinu.
  • Siete a inžinierske siete: Pozemok je pripojený na obecný vodovod, má vlastnú studňu, elektrickú prípojku, optickú sieť Telecom a septik s objemom 3m³. V budúcnosti je plánované pripojenie k obecnej kanalizácii.
  • Kompletná občianska vybavenosť: V obci sa nachádza škola, škôlka, obchod, fara, kostol, pošta a ďalšie.

V cene nehnuteľnosti je zahrnuté:

  • Kompletný právny servis
  • Vypracovanie zmluvy
  • Poplatky spojené s prevodom vlastníckych práv
  • Pomoc pri vybavení financií

CENA NEHNUTEĽNOSTI: 115 000,- EUR

NAŠA CENA JE KONEČNÁ, BEZ AKÝCHKOĽVEK SKRYTÝCH POPLATKOV. V CENE SÚ UŽ ZAHRNUTÉ AJ KOMPLETNÝ PRÁVNY SERVIS, VYPRACOVANIE ZMLUVY, POPLATKY SPOJENÉ S PREVODOM VLASTNÍCKYCH PRÁV A AKTÍVNA POMOC PRI VYBAVOVANÍ ÚVERU.

Ďalšie informácie k nehnuteľnosti:

  • 3D obhliadka nehnuteľnosti:

my.matterport.com/show/?m=T9KHaVgNHfQ

  • Video prezentácia:

www.youtube.com/watch?v=SOcBJHly_Bs&t=19s

  • Viac informácií:

www.megarealitka.sk/nehnutelnost/2616-exkluzivne-na-predaj-stavebny-pozemok-s-domcekom-v-obci-zalobin

 

Pre viac informácií, alebo na dohodu o obhliadke neváhajte kontaktovať nášho realitného makléra:

Jevčák Vladimír

Váš realitný maklér

Tel.: 0908 973 537

Email: vladimir.jevcak@megarealitka.sk

FB: www.facebook.com/vladimir.jevcak.megareality [neplatná webová adresa bola odstránená]

WEB: www.megarealitka.sk/makler/47-vladimir-jevcak

 

Realitná kancelária MEGA® je tu pre Vás s tímom skúsených profesionálov, ktorí sa vyznajú v predaji a prenájme nehnuteľností. 🏡

Každý klient je pre nás dôležitý, a preto sa k Vám správame s osobným prístupom a pochopením. Dôslednosť, precíznosť a najmä zodpovednosť sú pre nás samozrejmosťou.

Náš tím je mladý a plný energie, pripravený Vám pomôcť pri kúpe alebo predaji nehnuteľností s profesionálnym prístupom a ľahkosťou.

V spolupráci s renomovanou advokátskou kanceláriou poskytujeme komplexný právny servis týkajúci sa prevodu vlastníckych práv k nehnuteľnostiam - od prípravy zmlúv až po elektronické podanie do katastra nehnuteľností.

Sme súčasťou Realitnej únie SR, čo znamená, že sme súčasťou skupiny profesionálov, ktorí sa špecializujú na realitné služby. 🤝

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
2541 m2
Typ zeme:
rovina
Teritórium:
Intravilán
Šírka pozemku:
21 m
Dĺžka pozemku:
130 m
Stav:
novostavba
Rok výstavby:
2017
Počet poschodí od prízemia vyššie:
1
Celková plocha:
2541 m2
Inžinierske siete:
áno
Voda:
áno
Elektrika:
áno
Plyn:
áno
Voda - na pozemku:
áno
Voda - na pozemku - studňa:
áno
Elektrika - na pozemku:
áno
Plyn - na pozemku:
áno
Optická sieť:
áno

Pozrieť na mape

Maklér

S radosťou vám predstavujem svoj nový smer v profesionálnom živote. Po viac, ako dvadsiatich rokoch skúseností v predaji nových motorových vozidiel som sa rozhodol pre fascinujúcu cestu v oblasti nehnuteľností. S hlbokým pochopením túžby po novom bývaní a s cieľom byť vašou spoľahlivou skratkou na tejto ceste som tu, aby som vám pomohol nájsť domov, ktorý vám poskytne pohodlie a bezpečie pre vaše šťastné chvíle.

Môj prístup je založený na dôraze k detailom, pozornosti k vašim individuálnym potrebám a oddanosti k poskytovaniu kvalitných služieb. Mojim cieľom je zabezpečiť, aby každý krok na tejto realitnej ceste bol príjemný a bezstarostný. Vaše priania a sny o novom domove sú pre mňa prioritou a ja som tu, aby som vám pomohol ich naplniť.

Pripravte sa na vzrušujúcu realitnú cestu so mnou. Vaša budúcnosť v novom domove začína práve tu a teraz! Spolu môžeme dosiahnuť váš sen o ideálnom bývaní.

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti