Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Super cena! Na predaj všestranne využiteľná budova s rozsiahlym pozemkom v obci Koškovce

Interné ID: P056MIHO
Ulica: Koškovce
Obec: Koškovce
Okres: Humenné
Kraj: Prešovský kraj
Druh: Objekty
Typ: Predaj
Typ objektu: Komerčný objekt
Iné:
Cena v RK

Popis nehnuteľnosti

MEGA realitná kancelária ponúka na predaj budovu na veľkom pozemku.

Všestranné využiteľná nehnuteľnosť sa nachádza v obci Koškovce, vzdialenej 15 km od okresného mesta Humenné. Oplotený, ideálne rovný, pozemok s celkovou rozlohou 3943 m2 je situovaný pri hlavnej ceste. Je teda dobre viditeľný a prístupný, aj nákladnou dopravou. Väčšia časť pozemku je spevnená, využíval sa hlavne na parkovanie. Trojpodlažná budova, ktorej interiér prešiel v roku 2018 kompletnou rekonštrukciou, ešte v roku 2022 slúžila ako ubytovňa pre robotníkov s administratívnym zázemím. Zastavaná plocha budovy je 470 m2 a celková využiteľná plocha budovy je cca 1200 m2. Budova je napojená na elektrinu, verejný vodovod, kanalizáciu a na pozemku sa nachádza aj studňa. V rámci rozsiahlej rekonštrukcie boli vymenené rozvody elektriny, vody, pôvodné okná a dvere sa vymenili za plastové, upravil sa povrch podláh (keramická dlažba, pvc krytina), upravil sa povrch stien a stropov (nové omietky, maľby), osadili sa nové interiérové dvere. Účelu využitia bolo prispôsobené aj dispozičné riešenie. Prvé nadzemné podlažie pozostáva z rozsiahlych skladovacích priestorov, technických miestností, práčovne, sušiarní, toaliet, umyvární a šatní. V šatniach sú na mieru urobené lavice a sušiarne sú vybavené aj profi vysúšačmi obuvi. Druhé nadzemné podlažie pozostáva z nezariadenej kuchyne, veľkej jedálne, šatne so sprchou, príručných skladov, toaliet a 9 miestností, ktoré sú aktuálne zariadené ako 2 a 3 posteľové izby. Izby sú vybavené účelnými skriňami, kvalitnými drevenými posteľami s príslušenstvom a televízormi. Na treťom nadzemnom podlaží sa nachádza 17 tiež zariadených izieb a spoločné toalety. Pri terajšom usporiadaní je ubytovacia kapacita minimálne 68 ľudí. Súčasťou budovy sú aj 3 garáže.

Obec Koškovce je stredisková obec - pošta, zdravotné stredisko, škôlka, škola, iné služby. Obcou prechádza cestná komunikácia smerujúca na Medzilaborce (28 km), či do Poľska (40 km). Neďaleko nehnuteľnosti sa nachádza aj funkčná čerpacia stanica. 

Nehnuteľnosť ako ubytovňu je možné začať prevádzkovať ihneď, prípadne po úpravách jej nájsť iné využitie. Aj budova, aj pozemok poskytujú dostatok priestoru rôznym podnikateľským nápadom a aktivitám.

*** Cena je tiež viac ako zaujímavá! ***

V cene nehnuteľnosti je zahrnutý kompletný právny servis, vypracovanie zmlúv, poplatky spojené s prevodom vlastníckych práv a v neposlednom rade aj hypotekárny servis.

Miroslav Harvan
+421 907 349 101
miroslav.harvan@megarealitka.sk

Vlastnosti

Status:
zľava
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
570 m2
Zastavaná plocha:
470 m2
Podlahová plocha:
1343 m2
Stav:
čiastočne prerobený
Energetická náročnosť budovy:
Klasické materiály
Typ budovy:
zmiešané
Typ výbavy:
čiastočne vybavený
Garáž:
áno
Špajza:
áno
Sklad:
áno
Dielňa:
áno
Rok poslednej rekonštrukcie:
2018
Celková plocha:
3943 m2
Počet garáží:
3
Plocha garáže:
20 m2
Inžinierske siete:
áno
Voda:
áno
Elektrika:
áno
Kanalizácia:
áno

Pozrieť na mape

Maklér

Teším sa zo spokojnosti druhých. Robil som a robím všetko preto, aby som spokojných ľudí vo svojom okolí mal čo najviac, či už v súkromnom alebo pracovnom živote.
... a táto práca mi na to dáva milión príležitostí!

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti