Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

NA PREDAJ - Mestský dom v komplexe Ocean View, Costa Adeje, Tenerife, Španielsko

Interné ID: P008ZUHD
Ulica: Avenida Europa
Obec: San Eugenio Alto
Okres: Tenerife
Kraj: ostrov Tenerife
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
750 000 €

Popis nehnuteľnosti

Tenerife je najväčší ostrov Kanárskych ostrovov patriacich Španielsku, ktorý sa nachádza v Atlantickom oceáne pri pobreží Afriky. Tenerife je skutočne krásny ostrov s bohatou prírodou a fantastickým podnebím, čo robí z neho obľúbenú destináciu pre ľudí hľadajúcich relax a luxus.

MEGA realitná kancelária Vám ponúka na predaj Váš vysnívaný mestský dom v srdci San Eugenia, ktorý  sa nachádza v prestížnom komplexe Ocean View. Tento nedávno zrekonštruovaný klenot sa pýši moderným dizajnom a je kompletne zariadený. Ponúka stelesnenie luxusného bývania. Priestranný mestský dom so 4 spálňami a 4 kúpeľňami poskytuje dostatok priestoru na oddych aj zábavu. Dve príjemné terasy Vás lákajú na slnenie alebo si viete užiť príjemný večer pod hviezdami. Priestor na grilovanie je ideálny na organizovanie stretnutí s priateľmi a rodinou a vytvára spomienky na pozadí úžasného výhľadu na oceán, ktorý Vám vyrazí dych.

Doprajte si dokonalý relax s vlastnou vírivkou, kde sa môžete uvoľniť a nechať rozplynúť stres z dňa. Súčasťou nehnuteľnosti je aj súkromná garáž, ktorá zaisťuje pohodlie a bezpečnosť Vašich vozidiel.

Tento mestský dom sa nachádza na vynikajúcom mieste a ponúka nielen štýlový a pohodlný životný priestor, ale aj výhodu skvelej polohy. Zažite to najlepšie zo San Eugenia s ľahkým prístupom k neďalekej občianskej vybavenosti, reštauráciám a pulzujúcej energii okolia.

Využite príležitosť a urobte si z tohto mestského domu s výhľadom na oceán svoj domov – dokonalú kombináciu sofistikovanosti, pohodlia a úžasného výhľadu na oceán, ktorý vystihuje podstatu luxusného bývania v San Eugenio.


Provízia pre realitnú kanceláriu nie je zahrnutá v cene nehnuteľnosti!

Mgr. Zuzana Harasimová

zuzana@megarealitka.sk

+421 903 305 583

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
175 m2
Úžitková plocha:
175 m2
Zastavaná plocha:
120 m2
Stav:
úplne prerobený
Terasa:
áno
Garáž:
áno
Celková plocha:
175 m2
Počet terás:
2

Pozrieť na mape

Maklér

Práca v našej realitnej kancelárii MEGA umožňuje každému z nás byť sám sebe pánom. A ten pocit slobody je fajn!

Pracujem s ľuďmi od roku 2007 a viem, že každý z nás je individuálna osobnosť, preto tak aj ku každému pristupujem. Všetky stretnutia ma posúvajú ďalej a učia novému.

Navyše hnacím motorom je pre mňa naša nezisková organizácia MEGA n.o., prostredníctvom ktorej vieme podať pomocnú ruku rodinám, ktoré to potrebujú.

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti