Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Na predaj rodinný dom po rekonštrukcií v meste Humenné, exkluzívne!

Interné ID: P071MIHD
Ulica: Sídlisko Poľana
Obec: Humenné
Okres: Humenné
Kraj: Prešovský kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
Iné:
235 000 €

Virtuálna prehliadka

Popis nehnuteľnosti

MEGA realitná kancelária ponúka na predaj dvojpodlažný rodinný dom na Sídlisku Poľana v Humennom. 

Rodinný dom stojí na pozemku o rozlohe 855 m2. Pozemok je síce mierne svahovitý, no s pekným výhľadom na mesto Humenné a s prístupom do lesa. Nehnuteľnosť prešla v roku 2023/2024 rozsiahlou rekonštrukciou exteriéru aj interiéru. Dom tvoria dve nadzemné podlažia (cca 240 m2) a veľký priestor pod strechou. Úžitková plocha teda poskytuje dostatok priestoru aj pre viacčlennú rodinu, alebo aj iné, možno podnikateľské zámery. Prvé nadzemné podlažie pozostáva zo vstupnej chodby, kúpeľne, toalety, kotolne, 2 veľkých miestností a pivničného priestoru. Druhé nadzemné podlažie tvorí zádverie, centrálna chodba, 3 obytné miestnosti, kúpeľňa s toaletou a väčšia kuchyňa s komorou a s výstupom na terasu. Každé podlažie má vlastný vstup a vo vnútri sú prepojené schodišťom. V rámci rekonštrukcie interiéru sa vymenili elektrické rozvody a kúrenie, vymenil sa povrch podláh a stien, znížili a tepelne sa izolovali stropy, osadila sa nová kuchynská linka, nové interiérové dvere a zrekonštruovali sa kúpeľne. Vonkajšie práce ešte nie sú ukončené, ale dom je už zateplený, upravený fasádnou omietkou, vymenili sa okná a dvere, pôvodná plechová strecha má nový náter, osádzajú sa nové žľaby a zvody. V najbližšej dobe bude zrealizovaný prístup a okapový chodník okolo domu zo zámkovej dlažby. Dom je napojený na všetky inžinierske siete (elektrina, plyn, voda a kanalizácia). Kúrenie a ohrev teplej vody zabezpečuje plynový kotol. Terasa dostupná z kuchyne je určite praktické riešenie. Dostatočné veľký pozemok dovoľuje v prednej časti vytvoriť parkovacie státia aj pre viac áut a v zadnej časti zostáva dostatok priestoru aj pre záhradku, stromy či vytvorenie oddychovej zóny. Detailnejšie informácie osobne, telefonicky, emailom.

Virtuálna prehliadka: https://my.matterport.com/show/?m=KePrp7bqjKm

Bývanie v meste, v tichej lokalite, blízko prírody.

V cene nehnuteľnosti je zahrnutý kompletný právny servis, vypracovanie zmlúv, poplatky spojené s prevodom vlastníckych práv a v neposlednom rade aj hypotekárny servis.

Miroslav Harvan
+421 907 349 101
miroslav.harvan@megarealitka.sk

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
855 m2
Typ zeme:
mierne svahovitá
Teritórium:
Intravilán
Úžitková plocha:
240 m2
Zastavaná plocha:
120 m2
Stav:
úplne prerobený
Počet izieb:
5
Energetická náročnosť budovy:
Klasické materiály
Typ budovy:
zmiešané
Terasa:
áno
Pivnica:
áno
Špajza:
áno
Sklad:
áno
Rok výstavby:
1971
Rok poslednej rekonštrukcie:
2024
Celková plocha:
855 m2
Počet pivníc:
2

Pozrieť na mape

Maklér

Teším sa zo spokojnosti druhých. Robil som a robím všetko preto, aby som spokojných ľudí vo svojom okolí mal čo najviac, či už v súkromnom alebo pracovnom živote.
... a táto práca mi na to dáva milión príležitostí!

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti