Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

PREDANÉ - budova s veľkým pozemkom na podnikanie v meste Snina

Interné ID: P016TOHI
Ulica: Perečínska
Obec: Snina
Okres: Snina
Kraj: Prešovský kraj
Druh: Objekty
Typ: Predaj
Typ objektu: Gastro priestory
Iné:
200 000 €

Popis nehnuteľnosti

Vidoobhlidka: https://youtu.be/kSuwXLkB9Wc

MEGA realitná kancelária ponúka na predaj budovu na investíciu v meste Snina.  Objekt sa nachádza na Perečínskej ulici v Snine.  Stavba je postavená na pozemku o rozlohe 1827m2 z toho je 213m2 zastavaných plôch, je napojená na všetky inžinierske siete.  Vykurovanie budovy je zabezpečené plynovým kotolom. 

Užitková plocha celej budovy je 400m2.  Spodné podlažie ktoré slúžilo ako bar má rozmer 154m2 (10x20m). Toto podlažie tvorí veľký otvorený priesor a sociálne zariadenia. Vstup do spodného podlažia je zabezpečený z dvoch samostatných vstupov. 

Vrchné poschodie má takžiež rozlohu 154m2 a tvoria ho kancelária, sociálne zariadenie a veľký otvorený priestor. Tu bola prevádzka herne. 

Veľkou výhodou tohto objektu je jeho poloha len 10 minút od námestia. Veľký pozemok na ktorom sa dajú vystávať ďalšie budovy, alebo parkovacie miesta. 

Objekt je prázdny a pripravený na Vaše podnikateľské plány.

Ak Vás táto nehnuteľnosť zaujala môžete ma kontaktovať:

Bc. Tomáš Harasim RSc.

mob.: 0915 186 745

mail: tomas@megarealitka.sk

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
po rekonštrukcii
Celková plocha:
1827 m2
Úžitková plocha:
400 m2
Zateplený objekt:
áno
Počet podlaží:
2
Parkovanie:
áno
Voda:
verejný vodovod
Garáž:
nie
Inžinierske siete:
áno
Kanalizácia:
áno
Vykurovanie:
vlastné - plyn

Pozrieť na mape

Maklér

Slobodný život s prácou snov...

Tento sen sa mi začal napĺňať v roku 2015 a mal som 32 rokov. Pracoval som na TPP vo veľkej nadnárodnej spoločnosti so stálym príjmom a pracovným časom od – do.

Vtedy som si položil otázku, či toto je to ,čo chcem? Pracovať od vidím do nevidím, nemať čas na rodinu a na záľuby, a hlavne žiť stále pod stresom od výplaty k výplate.

Ďalšia otázka bola „do kedy chceš pracovať pre iných a plniť ich sny a nie vlastné?“ Odpoveď som mal hneď jasnú: „ kedy keď nie teraz“. Zobral som život do vlastných rúk a dal som výpoveď v práci  a  dobrodružstvo podnikania sa začalo.

Prvé roky práce realitného makléra boli pre mňa vspruha do života. Neustále stretnutia s novými klientmi ( niektorí sa časom stali kamarátmi), nové výzvy, ktoré som sa musel naučiť zvládať. Hlavne som sa naučil zvládať seba :-)

Neskôr prišli ďalšie výzvy, keď som zaúčal nových maklérov na pobočke kde som bol na začiatku len sám. Zo začiatku som mal obavy či zvládnem zaškoliť a dobre viesť maklérov. Avšak život ma naučil aj to. A neučil ma to len život, ale aj samotní makléri. Ktorým som dodnes vďačný, že mali so mnou trpezlivosť.

Toto dobrodružstvo pokračovalo ďalej, keď mi jedná pobočka bola pritesná a mal som ambíciu naučiť predávať nehnuteľnosti aj ľudí v okolitých mestách. Dotiahol som to na regionálneho riaditeľa pre celé východné Slovensko. Viedol som 9 pobočiek od Humenného až po Poprad.

Po týchto životných  a pracovných skúsenostiach  som v roku 2021 zobral na seba ešte väčšiu zodpovednosť a spolu s manželkou sme založili našu vlastnú realitnú kanceláriu. Túto budeme rozvíjať a starať sa o ňu ako o naše 4 dieťa.

Táto práca sa stala nielen mojím živobytím, ale hlavne koníčkom...

Mojím životným  mottom je výrok Milana Rastislava Štefánika „Pre ľudí pevného predsavzatia a vytrvalosti niet nemožnosti.“

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti