Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Posledné kancelárie na prenájom

Interné ID: N004DATK
Ulica: Poľná
Obec: Humenné
Okres: Humenné
Kraj: Prešovský kraj
Druh: Objekty
Typ: Prenájom
Typ objektu: Kancelárie
1 €/m2/mesiac

Virtuálna prehliadka

Popis nehnuteľnosti

3D: https://my.matterport.com/show/?m=JUtncwVbZ5E

MEGA realitná kancelária ponúka na prenájom viac ako 16 kancelárskych priestorov v administratívnej budove bývalých Humenských mliekarní. Budova je situovaná v priemyselnej časti mesta Humenné, dobre viditeľná, pri hlavnom ťahu smer MI a VT.

Samotná budova je zateplená, má plastové okná, kamerový bezpečnostný systém, vlastné parkovanie, reklamné plochy za poplatok. Spoločné priestory sú moderne zrekonštruované, kuchynka a WC muži a ženy sú samozrejmosťou.

Ponúkame Vám menšie priestory od 11m2 aj väčšie kancelárske celky s kuchynkou a priestorom pre meetingy, alebo dokonca dve bytové jednotky. Možnosť pripojenia na internet, serverovňa. Kancelárie sú so zariadením alebo bez. K dispozícii sú reprezentačné aj jednoduchšie kancelárie/celky. Možnosť prenajať jednu kanceláriu, ale i celú budovu.

Informáciu o cene nájmu vám poskytneme v realitnej kancelárii.

V prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať mailom na dana.typcuk@megarealitka.sk, alebo na tel. čísle 0908 361 847

 

 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
po rekonštrukcii
Celková plocha:
11 m2
Úžitková plocha:
11 m2

Pozrieť na mape

Maklér

Mojím hlavným cieľom je profesionálna práca s ľudským prístupom, tak aby som dokázala každému pomôcť pri kúpe či predaji nehnuteľnosti, pričom spokojnosť klienta je u mňa na prvom mieste.

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti