Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Rozsiahly a rovinatý pozemok s vynikajúcim prístupom pri Humennom na predaj!

Interné ID: P033MIHP
Ulica: Ptičie časť Podskalka
Obec: Ptičie
Okres: Humenné
Kraj: Prešovský kraj
Druh: Pozemky
Typ: Predaj
Typ pozemku: Pozemky - komerčné
Iné:
Cena v RK
Exkluzívna ponuka

Popis nehnuteľnosti

MEGA realitná kancelária ponúka na predaj pozemok v obci Ptičie, časť Podskalka.

Rovinatý pozemok s vynikajúcim prístupom, v krásnom prostredí, a s výmerou až 9 228 m je aktuálne využívaný ako rodinná farma. Veľkosť a tvar pozemku ho však umožňujú využiť aj na rôzne iné účely. Športový alebo firemný areál, luxusné bývanie, prípadne rozdelenie na viacero menších pozemkov. Je len na novom majiteľovi, ako využije obrovský potenciál danej nehnuteľnosti. K dispozícií je elektrina, voda, kanalizácia a aj vlastná studňa. Pozemok je celý oplotený a uzavretý. Popri pozemku preteká potok Ptava.

Porovnateľne pozemky, ktoré ponúkaju rôzne využitie, situované v peknom prostredí a v tesnej blízkosti mesta Humenné v ponuke nemávame často

V cene nehnuteľnosti je zahrnutý kompletný právny servis, vypracovanie zmlúv, poplatky spojené s prevodom vlastníckych práv a v neposlednom rade aj hypotekárny servis.

Miroslav Harvan
+421 907 349 101
miroslav.harvan@megarealitka.sk

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Celková plocha:
9228 m2
Plocha pozemku:
9228 m2
Voda:
studňa a vodovod
Inžinierske siete:
blízko
Kanalizácia:
Verejná kanalizácia

Pozrieť na mape

Maklér

Teším sa zo spokojnosti druhých. Robil som a robím všetko preto, aby som spokojných ľudí vo svojom okolí mal čo najviac, či už v súkromnom alebo pracovnom živote.
... a táto práca mi na to dáva milión príležitostí!

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti