Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Rezervované - Na predaj zabývaný rodinný dom v obci Lackovce, exkluzívne!

Interné ID: P066MIHD
Ulica: Lackovce
Obec: Lackovce
Okres: Humenné
Kraj: Prešovský kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
Iné:
Rezervované

Virtuálna prehliadka

Popis nehnuteľnosti

Rezervovaný!

Blízkosť mesta, dom po rozsiahlej rekonštrukcií, rovný pozemok - ideálna kombinácia.

MEGA realitná kancelária ponúka na predaj rodinný dom v obci Lackovce

Nehnuteľnosť sa nachádza len 4 km od centra mesta Humenné. Pozemok s rozlohou 792 m2 a rozmermi cca 44x18 m je ideálne rovný. Rodinný dom pozostáva z 2 nadzemných podlaží a je čiastočne podpivničený. Orientácia na juh a západ zabezpečuje dostatok svetla v dome po celý deň. Úžitková plocha domu je cca 195 m2. RD je postavený z tehly, strecha s miernym spádom je pokrytá plechom. Je napojený na plyn, elektrinu, verejný vodovod a kanalizáciu. Interiér domu prešiel od roku 2020 rozsiahlou rekonštrukciou (elektrina, kurenie, okná, dvere, podlahy, stropy, povrch stien, kuchyňa, kúpeľne). O vykurovanie domu sa stará nový plynový kotol Viessmann. Obytná časť domu dispozične pozostáva zo zádveria a vstupnej chodby, 4 obytných miestností, veľkej pracovne a kuchyne so špajzou. Kúpeľňa a samostatná toaleta sa nachádza (prakticky) na oboch nadzemných podlažiach. Hydromasážna vaňa, či sprchovací kút? Máte na výber, k dispozícií sú obe možnosti. V suteréne domu je zriadená kotolňa, ktorá môže vďaka väčším rozmerom slúžiť aj ako komora, práčovňa, či sklad sezónnych vecí. Rodinný dom je stále obývaný a predáva sa zariadený, teda je v stave k okamžitému nasťahovaniu sa. K domu je pristavaná, plastovými oknami uzatvorená, terasa. Vybavená je kuchynskou linkou, sporákom na tuhé palivo a je v nej zavedená aj voda a elektrina. Na pozemku sa nachádza aj hospodárska budova prerobená na auto-dielňu, či veľkorysú garáž. Vo vnútri sa nachádza kvalitný dvojstĺpový zdvihák na osobné autá.  Po dohode s majiteľom, je možnosť časť garáže odstrániť, čo sa odzrkadlí aj na znížení ceny. Pozemok poskytuje stále dostatok priestoru na zrealizovanie oddychovej zóny aj záhradky.

 Link na 3D obhliadku: https://my.matterport.com/show/?m=nJvPE5b2xvV

Rád doplním viac informácií, alebo zorganizujem reálnu obhliadku.

V cene nehnuteľnosti je zahrnutý kompletný právny servis, vypracovanie zmlúv, poplatky spojené s prevodom vlastníckych práv a v neposlednom rade aj hypotekárny servis.

Miroslav Harvan
+421 907 349 101
miroslav.harvan@megarealitka.sk

Vlastnosti

Status:
rezervované
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
čiastočne prerobený
Celková plocha:
195 m2
Úžitková plocha:
195 m2
Plocha pozemku:
792 m2
Počet podlaží:
2
Počet izieb:
5
Plocha balkóna:
7 m2
Balkón:
áno
Kúpeľňa:
vaňa a sprchovací kút
Počet kúpeľní:
2
Voda:
verejný vodovod
Zariadenie:
zariadený
Garáž:
áno
Kanalizácia:
Verejná kanalizácia
Plyn:
áno
Internet:
áno - iné pripojenie
Materiál:
tehla
Zateplený objekt:
nie
Terasa:
áno
Vykurovanie:
vlastné - plyn
Pivnica:
áno

Pozrieť na mape

Maklér

Teším sa zo spokojnosti druhých. Robil som a robím všetko preto, aby som spokojných ľudí vo svojom okolí mal čo najviac, či už v súkromnom alebo pracovnom živote.
... a táto práca mi na to dáva milión príležitostí!

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti