Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Na PREDAJ 3-izbový byt s garážou a pozemkom v Snine

Interné ID: P006ANSB3
Obec: Snina
Okres: Snina
Kraj: Prešovský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 3-izbový byt
78 000 €

Virtuálna prehliadka

Popis nehnuteľnosti

MEGA realitná kancelária Humenné má pre vás ponuku bývania v Snine. 

Exkluzívne ponúkame na PREDAJ 3-izbový byt s veľkou pivnicou, predzáhradkou, priestrannou garážou a pozemkom.  

Šikovný byt v o rozlohe 76 m2 sa nachádza na prízemí tehlového bytového domu. Pozemok pred bytovým domom je oplotený a podielovo rozdelený medzi jednotlivých vlastníkov. Dá sa využiť na rôzne účely, napr. na sadenie kvetov, pestovanie plodín, alebo jednoducho len tak na relax, ako miesto kde si v lete môžete vypiť vonku kávu. Oplotenie je veľkou výhodou napr. pre mladé rodinky s deťmi, nemusia sa báť o ich bezpečnosť.

Byt je v pôvodnom stave a je možné si ho prerobiť podľa vlastných predstav. V dome sú vymenené plastové okná. Dispozične pozostáva so vstupnej chodby, kúpeľne spojenej s WC, špajze, kuchyne, obývacej izby, spálne, detskej izby.  Zo vstupnej chodby sa dá schodmi zísť do veľkej,  priestrannej pivnice, ktorá ma cca 18m2. Kúrenie je zabezpečené vlastným plynovým kotlom.

K domu prináleží veľká garáž so zavedenou elektrikou a vymurovanou miestnosťou, slúžiacou ako odkladací priestor. Šikovný majster si tam určite príde na svoje. 

Za garážou sa nachádza ďalší pozemok o veľkosti cca 100 m2 patriaci k bytu. Aj tu sa núkajú rôzne možnosti využitia. Viete tam sadiť, postaviť si altánok či bazén, grilovať, jednoducho je to na vás. 

Bytový dom sa nachádza vo veľmi peknom prostredí, v  pokojnej časti mesta, v blízkosti sa nachádza škola, škôlka, kostol, obchody.

V prípade seriózneho záujmu a rýchleho jednania je DOHODA NA CENE URČITE MOŽNÁ. 

Táto ponuka určite stojí za zamyslenie, pretože byt je alternatívou k menšiemu rodinnému domčeku a mať v dnešnej dobe vlastnú garáž je veľká výhoda.

Link na 3D obhliadku: https://my.matterport.com/show/?m=CREmBSMF6Wq

V cene nehnuteľnosti sú zahrnuté: sprostredkovateľská provízia, kompletný právny servis, vypracovanie zmluvy a poplatky spojené s prevodom vlastníckych práv. V prípade záujmu vám bezplatne poradíme s financovaním a poistením nehnuteľnosti

V prípade záujmu ma prosím kontaktujte:

Andrea Stankova
0904 351 196
andrea.stankova@megarealitka.sk

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
76 m2
Stav:
pôvodný stav
Počet izieb:
3
Garáž:
áno
Pivnica:
áno
Špajza:
áno
Celková plocha:
76 m2
Počet garáží:
1

Pozrieť na mape

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti