Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

EXKLUZÍVNE NA PREDAJ: 3.izbový byt v meste Humenné

Interné ID: P015VLJB3
Ulica: Laborecká
Obec: Humenné
Okres: Humenné
Kraj: Prešovský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 3-izbový byt
Iné:
84 900 €

Virtuálna prehliadka

Popis nehnuteľnosti

MEGA Realitná kancelária vám PONÚKA NA PREDAJ V EXKLUZÍVNOM ZASTÚPENÍ KLIENTA:  3-izbový byt na Laboreckej ulici v krásnom meste Humenné.

Tento čiastočne prerobený byt sa nachádza na prvom poschodí a ponúka ideálny domov pre rodinu alebo jednotlivca.

3D Obhliadka bytu: https://my.matterport.com/show/?m=c3cWQn5qrL6

Charakteristika bytu:

  • Spálňa: 12 m²
  • Obývačka: 17 m²
  • Detská izba: 7,7 m²
  • Špajz: 1,24 m²
  • Loggia: 5,2 m²
  • Chodba: 11,34 m²
  • Toaleta: 0,96 m²
  • Kúpeľňa: 2,54 m²
  • Pivnica plocha: 1.42 m²
  • Celková výmera : 61m²

Tento byt ponúka praktické a dobre organizované priestory, kde každý člen rodiny nájde svoj kút na oddych a relax. S loggiou, špajzom a dostatkom úložného priestoru, je toto ideálne miesto na bývanie, kde sa budete cítiť, ako doma.

Cena: 85000,-€

NAŠA CENA JE KONEČNÁ, BEZ AKÝCHKOĽVEK SKRYTÝCH POPLATKOV. V CENE JE UŽ ZAHRNUTÝ AJ KOMPLETNÝ PRÁVNY SERVIS, VYPRACOVANIE ZMLUVY, POPLATKY SPOJENÉ S PREVODOM VLASTNÍCKYCH PRÁV A AKTÍVNA POMOC PRI VYBAVOVANÍ ÚVERU.

Dohodnite si obhliadku ešte dnes a objavte potenciál tohto bytu!

Kontakt na realitného makléra:
Jevčák Vladimír
Tel.: 0908 973 537
Email: vladimir.jevcak@megarealitka.sk
Facebook: Vladimír Jevčák - MEGA Realitka
Web: www.megarealitka.sk/makler/47-vladimir-jevcak#properties

 

Realitná kancelária MEGA® je tu pre Vás s tímom skúsených profesionálov, ktorí sa vyznajú v predaji a prenájme nehnuteľností. 🏡

Každý klient je pre nás dôležitý, a preto sa k Vám správame s osobným prístupom a pochopením. Dôslednosť, precíznosť a najmä zodpovednosť sú pre nás samozrejmosťou.

Náš tím je mladý a plný energie, pripravený Vám pomôcť pri kúpe alebo predaji nehnuteľností s profesionálnym prístupom a ľahkosťou.

V spolupráci s renomovanou advokátskou kanceláriou poskytujeme komplexný právny servis týkajúci sa prevodu vlastníckych práv k nehnuteľnostiam - od prípravy zmlúv až po elektronické podanie do katastra nehnuteľností.

Sme súčasťou Realitnej únie SR, čo znamená, že sme súčasťou skupiny profesionálov, ktorí sa špecializujú na realitné služby. 🤝

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
61.11 m2
Podlahová plocha:
59.69 m2
Skladová plocha:
1.42 m2
Stav:
čiastočne prerobený
Počet izieb:
3
Loggia:
áno
Pivnica:
áno
Verejné parkovanie:
áno
Špajza:
áno
Výťah:
áno
Poschodie:
1
Celková plocha:
61.11 m2
Plocha loggie:
5.23 m2
Počet logií:
1
Pivnica plocha:
1.42 m2
Počet pivníc:
1

Pozrieť na mape

Maklér

S radosťou vám predstavujem svoj nový smer v profesionálnom živote. Po viac, ako dvadsiatich rokoch skúseností v predaji nových motorových vozidiel som sa rozhodol pre fascinujúcu cestu v oblasti nehnuteľností. S hlbokým pochopením túžby po novom bývaní a s cieľom byť vašou spoľahlivou skratkou na tejto ceste som tu, aby som vám pomohol nájsť domov, ktorý vám poskytne pohodlie a bezpečie pre vaše šťastné chvíle.

Môj prístup je založený na dôraze k detailom, pozornosti k vašim individuálnym potrebám a oddanosti k poskytovaniu kvalitných služieb. Mojim cieľom je zabezpečiť, aby každý krok na tejto realitnej ceste bol príjemný a bezstarostný. Vaše priania a sny o novom domove sú pre mňa prioritou a ja som tu, aby som vám pomohol ich naplniť.

Pripravte sa na vzrušujúcu realitnú cestu so mnou. Vaša budúcnosť v novom domove začína práve tu a teraz! Spolu môžeme dosiahnuť váš sen o ideálnom bývaní.

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti