Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

ZĽAVA o 4000€ - Na predaj prerobená garsónka s benefitom v meste Humenné

Interné ID: P072DAT0
Ulica: Nemocničná
Mestská časť: Sídlisko I
Obec: Humenné
Okres: Humenné
Kraj: Prešovský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: Garsónka
41 000 €

Virtuálna prehliadka

Popis nehnuteľnosti

MEGA realitná kancelária Humenné ponúka na PREDAJ v exkluzívnom zastúpení majiteľa PREROBENÚ GARSÓNKU na Sídlisku I v meste Humenné.

3D obhliadka: https://my.matterport.com/show/?m=jdeDYzaz1eF

Táto garsónka ma síce iba 17m2, avšak na tejto ploche je všetko potrebné pre Váš život: priestranná vstupná chodba, kúpeľňa s WC, vaňou a priestorom pre pračku. Izba má plnohodnotne vybavenú kuchynskú linku, nachádza sa tam tiež rozťahovací gauč ale i stôl so stoličkami. Garsónka sa nachádza na 3. poschodí bez výťahu v tehlovom bytovom dome.

Garsónka sa predáva KOMPLET ZARIADENÁ, vrátane spotrebičov ako chladnička s mrazničkou, TV, dvojplatnička či mikrovlnka.

BENEFITY tejto garsónky:
- kompletne prerobená firmou v 04/2022
- kompletne zariadená
- bezpečnostné dvere
- zateplená z vnútra
- zrekonštuovaná strecha v roku 2019 - krytina pálena škridľa
- TV, internet - ORANGE
- správca: ENERGOBYT
- nízke mesačné náklady

Jedným z najzaujímavejších benefitov je terasa, na ktorú je priamy a jediný prístup z bytu. Terasa o rozlohe cca 64 m2 sa planuje v blízkej dobe rekonštruovať, aby bola plne využiteľná (viac informácii osobne na obhliadke).

V blízkosti bytu je kompletná občianská vybavenosť, obchody, školy, škôlky, poliklinika, hlavná vlaková a autobusová stanica, TESCO.. Do centra mesta je to pešou chôdzou len 10 min. Samotný bytový dom sa nachádza v bočnej uličke s dostatkom parkovacích miest a upraveným medziblokovým priestorom.

V cene nehnuteľnosti je zahrnutý aj kompletný právny servis, vypracovanie zmluvy a poplatky spojené s prevodom vlastníckych práv. 

V prípade Vášho záujmu o kúpu tohto bytu ma prosím kontaktujte:

Ing. Dana Typčuk
0908 361 847
dana.typcuk@megarealitka.sk

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
17 m2
Zastavaná plocha:
17 m2
Stav:
úplne prerobený
Typ budovy:
tehla
Typ výbavy:
kompletne vybavený
Terasa:
áno
Pozícia:
posledné poschodie
Celková plocha:
17 m2
Inžinierske siete:
áno
Internet:
áno

Pozrieť na mape

Maklér

Mojím hlavným cieľom je profesionálna práca s ľudským prístupom, tak aby som dokázala každému pomôcť pri kúpe či predaji nehnuteľnosti, pričom spokojnosť klienta je u mňa na prvom mieste.

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti