Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

EXKLUZÍVNE NA PREDAJ: Rodinný dom v obci Brestov

Interné ID: P017VLJD
Ulica: Brestov
Obec: Brestov
Okres: Humenné
Kraj: Prešovský kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
Iné:
105 000 €

Virtuálna prehliadka

Popis nehnuteľnosti

MEGA Realitná kancelária vám ponúka na predaj v exkluzívnom zastúpení klienta rodinný dom s pozemkom v malebnej obci Brestov, len 3 km od mesta Humenné. Tento šarmantný dom na oplotenom pozemku o rozlohe 584 m2 je ideálnym miestom pre váš nový domov.

Popis domu:

  • Dispozícia: Vstupná hala, kuchyňa, kúpeľňa s WC, špajza, útulná obývačka s kozubom a prieduchmi a spálňa v prízemí. Pod domom v pivnici sú dve miestnosti s výmerou cca 17 m2 a 21 m2.
  • Stav: Postavený v 60-tych rokoch, čiastočne podpivničený, s plastovými oknami a pôvodným šarmom.
  • Vybavenosť: K domu prislúcha hospodárska miestnosť, stodola a studňa. Pripojený na všetky inžinierske siete (voda, elektrina, plyn) s odpadovou kanalizáciou – všetko dočasne odhlásené.
  • Kúrenie: Možnosť krbom v obývačke s vedením tepla prieduchmi po dome.
  • Výhody: Na pozemku sa nachádza aj studňa s prípojkou do domu, ideálne pre tých, čo preferujú vlastnú vodu.

3D obhliadka domu:

https://my.matterport.com/show/?m=DRmtHGN2wdG

Pre viac informácií:

www.megarealitka.sk/nehnutelnost/2765-exkluzivne-na-predaj-rodinny-dom-v-obci-brestov

Okolie:

  • Bohatá občianska vybavenosť v okolí robí tento dom ideálnym pre trvalé bývanie, alebo rekreačný únik z mestskej zhonu.

Cena: 105 000,-€

NAŠA CENA JE KONEČNÁ, BEZ AKÝCHKOĽVEK SKRYTÝCH POPLATKOV. V CENE JE UŽ ZAHRNUTÝ AJ KOMPLETNÝ PRÁVNY SERVIS, VYPRACOVANIE ZMLUVY, POPLATKY SPOJENÉ S PREVODOM VLASTNÍCKYCH PRÁV A AKTÍVNA POMOC PRI VYBAVOVANÍ ÚVERU.

Financovanie:

  • Nebojte sa finančných záležitostí! Radi vám pomôžeme s hypotékou a ďalšími formami financovania.

Kontaktujte nás pre viac informácií a záujem o obhliadku.

Kontakt na realitného makléra:


Jevčák Vladimír
Tel.: 0908 973 537
Email: vladimir.jevcak@megarealitka.sk
Facebook: Vladimír Jevčák - MEGA Realitka
Web: www.megarealitka.sk/makler/47-vladimir-jevcak#properties

Nechajte nás pomôcť vám nájsť váš ideálny domov!

Realitná kancelária MEGA® je tu pre Vás s tímom skúsených profesionálov, ktorí sa vyznajú v predaji a prenájme nehnuteľností. 

Každý klient je pre nás dôležitý, a preto sa k Vám správame s osobným prístupom a pochopením. Dôslednosť, precíznosť a najmä zodpovednosť sú pre nás samozrejmosťou.

Náš tím je mladý a plný energie, pripravený Vám pomôcť pri kúpe alebo predaji nehnuteľností s profesionálnym prístupom a ľahkosťou.

V spolupráci s renomovanou advokátskou kanceláriou poskytujeme komplexný právny servis týkajúci sa prevodu vlastníckych práv k nehnuteľnostiam - od prípravy zmlúv až po elektronické podanie do katastra nehnuteľností.

Sme súčasťou Realitnej únie SR, čo znamená, že sme súčasťou skupiny profesionálov, ktorí sa špecializujú na realitné služby. 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha predzáhradky:
30 m2
Plocha pozemku:
584 m2
Typ zeme:
svahovitá
Teritórium:
Intravilán
Šírka pozemku:
18m m
Dĺžka pozemku:
34m m
Úžitková plocha:
78 m2
Zastavaná plocha:
180 m2
Stav:
pôvodný stav
Pivnica:
áno
Špajza:
áno
Sklad:
áno
Celková plocha:
180 m2
Pivnica plocha:
37.5 m2
Počet pivníc:
2
Orientácia:
východ
Inžinierske siete:
áno
Voda:
áno
Elektrika:
áno
Plyn:
áno
Kanalizácia:
áno
Voda - na pozemku - studňa:
áno

Pozrieť na mape

Maklér

S radosťou vám predstavujem svoj nový smer v profesionálnom živote. Po viac, ako dvadsiatich rokoch skúseností v predaji nových motorových vozidiel som sa rozhodol pre fascinujúcu cestu v oblasti nehnuteľností. S hlbokým pochopením túžby po novom bývaní a s cieľom byť vašou spoľahlivou skratkou na tejto ceste som tu, aby som vám pomohol nájsť domov, ktorý vám poskytne pohodlie a bezpečie pre vaše šťastné chvíle.

Môj prístup je založený na dôraze k detailom, pozornosti k vašim individuálnym potrebám a oddanosti k poskytovaniu kvalitných služieb. Mojim cieľom je zabezpečiť, aby každý krok na tejto realitnej ceste bol príjemný a bezstarostný. Vaše priania a sny o novom domove sú pre mňa prioritou a ja som tu, aby som vám pomohol ich naplniť.

Pripravte sa na vzrušujúcu realitnú cestu so mnou. Vaša budúcnosť v novom domove začína práve tu a teraz! Spolu môžeme dosiahnuť váš sen o ideálnom bývaní.

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti