Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

NA PREDAJ dom vo Vranove nad Topľou

Interné ID: P013ANSD
Ulica: Gen. Svobodu
Mestská časť: Vranov
Obec: Vranov nad Topľou
Okres: Vranov nad Topľou
Kraj: Prešovský kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
130 000 €

Popis nehnuteľnosti

MEGA realitná kancelária Humenné Vám EXKLUZÍVNE ponúka na PREDAJ dvojposchodový RODINNÝ DOM vo Vranove nad Topľou. Dom sa nachádza vo výbornej lokalite, tichej a pokojnej uličke a na krásnom priestrannom pozemku o rozlohe 1300 m2.

Jedná sa o dom s dvoma vo veľmi zachovalom pôvodnom stave, s dvoma podlažiami a sedlovou strechou.

Na prízemnom podlaží sa nachádza jeden z dvoch vstupov, pri ktorom su dve priestranné miestnosti. Jedna z nich slúži ako kotolňa a druhá ako pivnica. Následne sa chodbou dostanete do ďalšej časti domu, kde na ľavej strane chodby je presvetlená kuchyňa a obývacia izba z ktorých je krásny výhľad na mesto Vranov. Na druhej strane chodby je oddelene WC s kúpeľňou a ďalšia veľká miestnosť slúžiaca ako špajza. Táto miestnosť ma určite veľký potenciál, dá sa využiť ako odkladací priestor, prerobiť na moderný šatník, či úžasnú kúpeľňu.

Vnútorným schodiskom sa dostaneme na poschodie, kde sa nachádzajú tri samostatné izby /jedná izba má balkón s krásnym výhľadom na mesto/ a spojené WC s kúpeľňou. Na tomto poschodí je aj druhý hlavný vstup do domu. Súčasťou domu je priestranná garáž, ktorá je prepojená s vnútrajškom domu.  Výborne využiteľné je aj priestranné podkrovie, ku ktorému je ľahký prístup po schodoch /žiaden rebrík/.

Pozemok na ktorom sa dom nachádza je upravený a udržiavaný.

Aj keď je dom v pôvodnom stave, je možné ňom pohodlne bývať a popri tom si ho rekonštruovať podľa vlastných predstáv. Dom je napojený na všetky siete, o kúrenie sa stará plynový kotol immergas. 

V cene nehnuteľnosti sú zahrnuté: sprostredkovateľská provízia, kompletný právny servis, vypracovanie zmluvy a poplatky spojené s prevodom vlastníckych práv. V prípade záujmu vám bezplatne poradíme s financovaním a poistením nehnuteľnosti 

CENA DOHODOV. 

V prípade záujmu, alebo bližších informácií ma prosím kontaktujte:

Andrea Stankova
0904 351 196
andrea.stankova@megarealitka.sk

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
1300 m2
Úžitková plocha:
300 m2
Zastavaná plocha:
150 m2
Podlahová plocha:
300 m2
Stav:
pôvodný stav
Celková plocha:
1300 m2

Pozrieť na mape

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti