Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Na predaj ukončená hrubá stavba v lukratívnej časti obce Kráľovce

Interné ID: D002ZUGB4
Obec: Kráľovce
Okres: Košice - okolie
Kraj: Košický kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
Iné:
176 000 €

Popis nehnuteľnosti

MEGA realitná kancelária Vám so súhlasom majiteľa ponúka na predaj rozostavanú stavbu dvojgeneračného rodinného domu v lukratívnej časti obce Kráľovce, vzdialenej od Košíc len 10km. Obec ponúka príjemné prostredie a kompletnú občiansku vybavenosť. Stavba stojí na pozemku o rozlohe 980m2 a je v stave ukončenej hrubej stavby s uzavretou strechou zaizolovanou na úrovni pasívneho domu s predprípravou na dva komíny a pripravenými výstupmi na solar, prípadne fotovoltaiku. Dom je postavený z nadštandardných materiálov, s nadštandardným energetickým riešením. Je postavený na plávajúcej základovej platni, čo znemožňuje počas celej životnosti domu tzv. sadanie ktorejkoľvek časti domu alebo vytváranie prasklín, a to ani o mnoho desiatok rokov neskôr. Samotná základová platňa je zateplená extrudovaným polystyrénom pre elimináciu tepelných mostov. Zastavaná plocha domu je 141,75 m2, disponuje 2 nadzemnými podlažiami s celkovou plochou 283 m2 a je osadená 3 komorovými oknami. V projekte je plánované zateplenie domu na úrovni pasívneho domu, počíta s vlastnou čističkou a studňou čo zabezpečí, až na elektrickú energiu, úplnú energetickú nezávislosť domu. 

Vchod do domu je na 1. poschodí, na ktorom je plánovaný hlavný, nadštandardne veľký byt. Nachádza sa v ňom priestranná predsieň, centrálna chodba spájajúca všetky ďalšie miestnosti, priestranná obývačka spojená s kuchyňou, spálňa so samostatným šatníkom, pracovňa, resp. detská izba. Veľká kúpeľňa poskytuje dostatočný priestor pre vaňu, sprchový kút, umývadlá, bidet, saunu a pod. - podľa požiadaviek budúceho majiteľa. WC je samostatné. Súčasťou bytu na 1. poschodí je tiež komora a sušiareň.

Na prízemí domu je priestor určený na priestrannú garáž, technická miestnosť, chodba, vnútorné schodište spájajúce prízemie s poschodím, druhá kúpeľňa, oddelené WC a štyri miestnosti, z ktorých 2 sú nepriechodné a ďalšie 2 izby sú prepojené dverami. V prípade potreby je možné na prízemí realizovať kuchyňu v niektorej z miestností.

Cena tejto nehnuteľnosti je 176.000 Eur a zahŕňa kompletný právny servis spojený s vystavením rezervačných, kúpno predajných zmluv a prevodom nehnuteľnosti na nového majiteľa. 

V prípade, že Vás naša ponuka oslovila, neváhajte nás kontaktovať, veľmi radi si s Vami dohodneme osobnú obhliadku a zodpovieme všetky prípadné otázky.

Na spoluprácu sa teší 

Ing. Zuzana Gmucová

MEGA realitná kancelária

zuzana.gmucová@megarealitka.sk

+421 907464456

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
980 m2
Úžitková plocha:
283 m2
Zastavaná plocha:
141.75 m2
Stav:
Vo výstavbe
Energetický certifikát:
A
Energetická náročnosť budovy:
Pasívny
Celková plocha:
283 m2

Pozrieť na mape

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti