Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Na predaj rodinný dom v meste Sečovce, časť Albínov, exkluzívne!

Interné ID: P068MIHD
Mestská časť: Albínov
Obec: Sečovce
Okres: Trebišov
Kraj: Košický kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
Iné:
124 000 €

Virtuálna prehliadka

Popis nehnuteľnosti

MEGA realitná kancelária ponúka na predaj poschodový rodinný dom v mestskej časti Albínov - Sečovce.

Nehnuteľnosť sa nachádza v strede mestskej časti, pri cestnej komunikácií, po ktorej sa za necelých 5 minút dostanete do mesta Sečovce. Pozemok s celkovou výmerou 2741 m2 má rozmery cca 16x190 m a je ideálne rovný.  Od cesty je dvor oddelený betónový plotom s posuvnou bránou. Rodinný dom tvoria dve na seba napojené stavby. Novšia pozostáva z 2 nadzemných podlaží a jednopodlažná staršia časť. Predná staršia časť s užitkovou plochou 84 m2 je rozdelená na 2 izby a 2 menšie miestnosti. Aktuálne sa daná časť využíva na uskladnenie sezónnych vecí a náradia. Novšia časť má užitkovú plochu 224 m2. Prízemie pozostáva zo zádveria, chodby, kuchyne, izby, technickej miestnosti a kúpeľne. V kúpeľni sa nachádza vaňa, toaleta, práčka a zásobníkový ohrievač vody. Na poschodí sú 3 izby, kuchyňa a miestnosť vhodná aj na kúpeľňu. Súčasťou domu je garáž. O kúrenie sa stará stacionárny plynový kotol Attack. Dom je obývaný, udržiavaný, vhodný aj k okamžitému užívaniu. V rámci údržby boli namontované led svietidlá a v niektorých izbách osadené aj laminátové podlahy. Nehnuteľnosť je ideálna pre klienta, ktorý si dom chce prispôsobiť vlastným predstavám. Napojený je na kanalizáciu, plyn, elektrinu a vlastný zdroj vody - studňu, s možnosťou napojenia aj na verejný vodovod. Na pozemku sa nachádza aj tehlová hospodárska budova. Rozsiahly dvor a záhrada ponúkajú mnoho možností využitia, či už na pestovanie, chov zvierat, podnikanie. A časom určite príde príležitosť, zadnú časť pozemku prípadne aj odpredať.  

Blízkosť mesta, rozsiahly a rovný pozemok a dobre dispozične riešený dom, to je ideálna kombinácia.

Virtuálna obhliadka: https://my.matterport.com/show/?m=HrS3GqVQZwQ

V prípade, ak Vás naša ponuka zaujala, neváhajte nás kontaktovať. Radi doplníme viac informácií, či zorganizujeme reálnu obhliadku.

V cene nehnuteľnosti je zahrnutý kompletný právny servis, vypracovanie zmlúv, poplatky spojené s prevodom vlastníckych práv a v neposlednom rade aj hypotekárny servis.

Miroslav Harvan
+421 907 349 101
miroslav.harvan@megarealitka.sk

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
2741 m2
Typ zeme:
rovina
Teritórium:
Intravilán
Šírka pozemku:
16 m
Úžitková plocha:
308 m2
Zastavaná plocha:
198 m2
Stav:
pôvodný stav
Energetická náročnosť budovy:
Klasické materiály
Typ budovy:
zmiešané
Garáž:
áno
Špajza:
áno
Sklad:
áno
Dielňa:
áno
Rok výstavby:
1984
Celková plocha:
2741 m2
Počet garáží:
1
Inžinierske siete:
áno
Voda:
áno
Elektrika:
áno
Plyn:
áno
Kanalizácia:
áno
Voda - na pozemku - studňa:
áno

Pozrieť na mape

Maklér

Teším sa zo spokojnosti druhých. Robil som a robím všetko preto, aby som spokojných ľudí vo svojom okolí mal čo najviac, či už v súkromnom alebo pracovnom živote.
... a táto práca mi na to dáva milión príležitostí!

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti